وزير ارشاد مهمان امشب «هفت»

حضور وزير ارشاد در برنامه‌ي امشب قطعي شده و او قرار است در صحبت‌هايي كوتاه به سازمان سينمايي و مسائل روز سينما بپردازد.
کد خبر: ۱۷۵۶۳۴
|
۱۷ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵ 08 July 2011
|
4112 بازدید
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي جمعه ـ 17 تير ماه ـ در برنامه تلويزيوني «هفت» حاضر مي‌شود.

فريدون جيراني ـ كارگردان و تهيه‌كننده «هفت» ـ با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: حضور وزير ارشاد در برنامه‌ي امشب قطعي شده و او قرار است در صحبت‌هايي كوتاه به سازمان سينمايي و مسائل روز سينما بپردازد.

جيراني ادامه داد: برنامه‌ي امشب با موضوع تنوع در ژانر سينمايي ايران است و فرزاد موتمن (كارگردان) و حسن حسيني (منتقد) مهمانان برنامه خواهند بود.

به گزارش ايسنا، برنامه «هفت» امشب نيز از ساعت 23 با حضور سيد محمد حسيني ـ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ـ روي آنتن شبكه سه سيما مي‌رود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت