دیدار تدارکاتی تیم ملی ، امروز در اتریش

تیم ملی فوتبال ایران که در اردوی اتریش بسر می برد، امروز و فردا، 2 دیدار تدارکاتی با تیم های دوناژکا استردا اسلواکی و بانیک استراوا جمهوری چک برگزار می کند.
کد خبر: ۱۷۵۶۱۵
|
۱۷ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۸ 08 July 2011
|
2599 بازدید
دراین حال سرپرست تیم ملی با بیان اینکه باشگاه‌های داخلی همکاری خوبی با تیم ملی داشتند و در اردوی اتریش با نگاه ملی به کادر فنی کمک کردند ، از همکاری نکردن برخی باشگاههای خارجی از جمله الغرافه قطر با تیم ملی انتقاد کرد.

واحد مر کزی خبر ، عباس ترابیان افزود : باشگاه الغرافه با وجود در اختیار قراردادن خلعتبری برای اردوی اتریش اعلام کرده نمی تواند برای دیدار تدارکاتی 26 تیر مقابل تیم ملی ماداگاسکار این بازیکن را در اختیار تیم ملی قرار دهد.

سرپرست تیم ملی در مورد غیبت جواد نکونام در اردوی اتریش و مخالفت باشگاه اوساسونا در این زمینه گفت : نکونام پیش از اردوی اتریش با کی روش سرمربی تیم ملی در این زمینه هماهنگی های لازم را انجام داده بود.

همچنین هادی نوروزی مهاجم ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس که به علت مصدومیت، دو جلسه از تمرین‌های تیم ملی در اردوی اتریش دور مانده بود، پس از رفع آسیب دیدگی‌روز گذشته پا به پای سایر ملی‌پوشان تمرین کرد تا نگرانی ها برطرف شود.

تیم ملی فوتبال ایران 19 تیر به کشور بازخواهد گشت تا خود را برای بازی تدارکاتی با تیم ملی ماداگاسکار و دودیدار رفت و برگشت با مالدیو ازمرحله مقدماتی جام جهانی 2014 آماده کند.

بازی رفت و برگشت تیمهای ایران ومالدیو به ترتیب اول و ششم مرداد در ورزشگاه آزادی و مالدیو انجام خواهد شد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت