قرارداد سنگین سعودی ها برای خرید سلاح
منابع دیپلماتیک غربی تأکید کرده اند که ریاض قصد دارد در قراردادی 60 میلیارد دلاری از آمریکا جنگنده خریداری و ناوگان هوایی خود را ساماندهی کند و علاوه بر آن، سی میلیارد دلار برای نوسازی ناوگان دریایی سعودی هزینه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳ 07 July 2011
کد خبر: ۱۷۵۴۹۳
| ۱۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳ 07 July 2011
| عربستان سعودی قصد دارد، علاوه بر قرارداد شصت میلیارد دلار قبلی، نود میلیارد دلار دیگر از آمریکا سلاح خریداری کند.
به گزارش العالم، منابع دیپلماتیک غربی تأکید کرده اند که ریاض قصد دارد در قراردادی شصت میلیارد دلاری از آمریکا جنگنده خریداری و ناوگان هوایی خود را ساماندهی کند و علاوه بر آن، سی میلیارد دلار برای نوسازی ناوگان دریایی سعودی هزینه کند.
از سوی دیگر، وزیر دفاع آلمان در توجیه قرارداد فروش سلاح سنگین به عربستان سعودی که با انتقادهای داخلی بسیاری در آلمان همراه شده، تأکید کرد که این قرارداد برای افزایش قدرت این کشور در برابر ایران است.
مجله اشپیگل به تازگی فاش کرده است که بحث های سختی داخل پارلمان آلمان درباره قرارداد فروش دویست تانک به عربستان سعودی، درگرفته است.
آلمان تا پیش از این برای حفظ امنیت رژیم اشغالگر، از فروش هرگونه سلاح سنگین به عربستان سعودی، خودداری می کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.