صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگ اقتصادي خانوار از فردا دريافت مي‌شود

معاون مرکز آمار ايران افزود: ‌ايستگاه‌هاي دريافت برگه‌ها در اين مدت از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 18 اماده خدمات رساني هستند.
کد خبر: ۱۷۵۳۳
| |
6212 بازدید

معاون اجرايي و پشتيباني مرکز آمار ايران گفت:‌ برگه‌هاي طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار از فردا (دوشنبه) در استانهاي کشور به مدت دو روز و در استان تهران به مدت 4 روز دريافت مي‌شود.

به گزارش واحد مرکزي خبر، نعمت الله رضايي در مصاحبه با خبر نيمروزي شبکه اول سيما با اشاره به اينکه تاکنون 57 ميليون نفر در قالب 16 ميليون خانوار برگه‌هاي اين طرح را تحويل داده‌اند، ‌افزود: ‌اين ميزان معادل 96 درصد خانوارها و 81 درصد جمعيت کشور است.

وي گفت: ‌با توجه به ازدحام ايستگاه‌هاي دريافت برگه‌ها در روزهاي پاياني اين طرح،‌ يک روز تمديد نيز پاسخگو نبود و به ناچار زمان دريافت آن از فردا به مدت دو روز در همه استانهاي کشور و 4 روز در استان تهران تمديد شد.

معاون مرکز آمار ايران افزود: ‌ايستگاه‌هاي دريافت برگه‌ها در اين مدت از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 18 اماده خدمات رساني هستند.

رضايي از شهروندان خواست در ساعات ابتدايي روزهاي مقرر شده به مراکز مراجعه کنند و در صورت ازدحام شماره بگيرند و در زمان مشخص مجدد مراجعه کنند.

وي افزود: ‌کساني هم که هنوز برگه‌هاي پيش نويس (برگه شماره يک) را دريافت نکرده‌اند، مي‌توانند به همين ايستگاه‌ها مراجعه کنند.

معاون مرکز آمار با اشاره به اينکه تعداد مراکز دريافت برگه‌ها در استان تهران در مقايسه با دوره گذشته کاهش نيافته است، ‌گفت: ‌‌در استانها به علت مراجعه خوب در مهلت يک ماهه ايستگاه‌هاي منتخب مشخص شده است که براي اطلاع از نشاني اين ايستگاه‌ها مي‌توان به پايگاه اينترنتي فرمانداري و استانداري‌ها مراجعه کرد.

رضايي درباره مدارک مورد نياز براي تحويل اين برگه‌ها افزود: ‌سرپرست خانوار بايد به همراه برگه شماره يک، ‌تصوير شناسنامه همه اعضاي خانواده و کارت ملي به همراه اصل آن و در صورت اجاره نشين بودن کپي اجاره نامه به ايستگاه‌ها مراجعه کنند و افرادي که شماره ملي آنها در شناسنامه‌شان درج شده باشد نيازي به همراه داشتن کارت ملي ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۸
اینجا اسمی از اصل شناسنامه به میون نیومده ولی وقتی به مراکز مراجعه می کنی می گن که حتماْ باید اصل شناسنامه باشه چونکه می خواهیم اون رو مهر کنیم . لطفا تکلیف ما رو روشن کنید که چه کنیم . من شناسنامه ام رو گم کردم و به ثبت احوال برای صدور مجدد هم رجوع کردم و یک برگه به من دادند که زمان رجوع رو نشون می ده آیا دلیل از این محکمتر میشه . خواهش می کنم بگید من چه کنم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۸
سلام.اگر برگه اطلاعات را اشتباه پركرده باشيم وتحويل داده ومامورهم متوجه اشتباه نشدبايدچكاركنيم؟آيا مرجعي براي پاسخگويي هست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۸
باسلام بهتر است پس از پایان مهلت تمدید شده در مکانهایی مثل سازمان تامین اجتماعی دفاتری وجود داشته باشد که همه روزه نسبت به دریافت فرم از شهروندان اقدام نمایند زیرا وضعیت خانوار نسبت به روزی که اولین فرم را تحویل داده تغییر پذیر است.ازدواح طلاف ورشکستگی فوت سرپرست خانوار ....همگی میتوانند شرایط معبشتی خانواده را تغییر دهند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟