صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لزوم تغییر اصول معماری ساختمان‌های تهران

نبود شکل مناسب ساختمان‌سازی و عدم اجرای اصول واقعی معماری، آثار زیان‌باری در جامعه به دنبال دارد و برای تغییر اصول معماری ساختمان‌های شهر تهران، مسئولان باید برنامه‌ریزی مناسبی را انجام بدهند.
کد خبر: ۱۷۵۲۷۶
| |
2305 بازدید

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی نوع و ترکیب ساختمان‌های تهران از جنوب به سمت شمال را نشا‌نگر تضاد طبقاتی جامعه دانست و خواستار اصلاح آن شد.

به گزارش ايلنا به نقل از خانه ملت، "غلامرضا مصباحی‌مقدم" افزود: نبود شکل مناسب ساختمان‌سازی و عدم اجرای اصول واقعی معماری، آثار زیان‌باری در جامعه به دنبال دارد و برای تغییر اصول معماری ساختمان‌های شهر تهران، مسئولان باید برنامه‌ریزی مناسبی را انجام بدهند.

وي با بيان اين كه هم‌اکنون شورای شهر تهران و شهرداری درصدد رفع این مشکل هستند‏، یک راه مهم برای رفع ناهماهنگی ساختمان‌ها را تخریب بافت‌های فرسوده و ساخت ساختمان‌هایی با معیارهای مناسب و اصولی دانست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که تغییر اصول معماری شهر تهران نیاز به مطالعه و برنامه‌ریزی جامع دارد، تاکید کرد: مسئولان استان تهران باید برای این موضوع منابع خاصی را در نظر بگیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟