صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عليخاني: بشكند دهان توهين‏کنندگان به مراجع

وي با تاكيد بر اينكه افرادي ظاهراً گمنام دست به فتنه‌گري زده‌اند، گفت: مراجع عظام تقليد از جمله آيت‌الله مكارم شيرازي را اين افراد مورد تخريب قرار داده و جرم ايشان اين بوده كه جواب يك استفتاء عليه مشايي را داده‌اند.
کد خبر: ۱۷۵۱۴
| |
8532 بازدید

نماينده مردم قزوين در مجلس اظهار داشت: بشكند آن دهان و زباني كه به مراجع تقليد توهين مي‌كند.

به گزارش فارس، قدرت‌الله عليخاني نماينده مردم قزوين در مجلس صبح امروز يكشنبه به عنوان سومين ناطق پيش از دستور مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ملت ايران در اين روزها شاهد جسارت به مراجع عاليقدر حوزه علميه قم و بسياري از علما و مقدسات اين ملت است.

وي با تاكيد بر اينكه افرادي ظاهراً گمنام دست به فتنه‌گري زده‌اند، گفت: مراجع عظام تقليد از جمله آيت‌الله مكارم شيرازي را اين افراد مورد تخريب قرار داده و جرم ايشان اين بوده كه جواب يك استفتاء عليه مشايي را داده‌اند.

عليخاني تصريح كرد: مراجع تقليد مورد حمله قرار مي‌گيرند، در صورتي كه امام راحل و مقام معظم رهبري مرجع تقليد هستند، مگر مراجع بزرگ نبايد براي مردم و مسلمانان تعيين تكليف كنند، امروز هتاكي را به جايي رسانده‌اند كه اظهار مي‌دارند مراجع در خانه بنشينند و در حكومت دخالتي نداشته باشند.

نماينده مردم قزوين در مجلس با بيان اينكه مقام معظم رهبري تاكيد داشتند كه اين انقلاب بدون نام خميني(ره) در دنيا شناخته شده نيست و نخواهد بود، گفت: بشكند آن دهان و زباني كه به مراجع تقليد توهين مي‌كند، مگر مشاور رئيس‌جمهور نبود كه گفت امام زمان(عج)؛ زماني كه بيايد گردن مراجع را مي‌زند. زبان مشاور رئيس‌جمهور بشكند.

عليخاني گفت:‌ امروز يكي از حاميان رئيس‌جمهور كه تا به حال نيز رسماً از سوي دولت تكذيب نشده به يك مرجع بزرگ توهين كرده، درود به جامعه مدرسين، دادستان كل كشور و كروبي كه در مقابل اين توهين موضع گرفته‌اند.

وي تاكيد كرد: اولين هتاكي نيز در اين كشور نسبت به شخصيت‌ها از زبان و سايت همسر سخنگوي دولت آغاز شد، اگر در اين باره تذكر داده مي‌شد، امروز اوضاع بدين شكل نبود.

نماينده مردم قزوين با بيان اينكه نمايندگان مجلس، سربازان مقام معظم رهبري و مراجع هستند، افزود: در اين مجلس نمايندگان بر دهان هتاكان خواهند زد. همه مراجع عزيز هستند و متاسفيم كه دولت بعد از امضاي 200 نماينده، مشايي را هنوز همراه خود به سفر مي‌برند اين دهن كجي است.

عليخاني گفت: بنده از رئيس‌جمهور پايين‌تر نمي‌آيم و مي‌خواهم عرض كنم نبايد به مراجع دهن كجي كرد و مجلس مي‌تواند، بازخواست كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
خدا لعنت کند همه انسانهایی رو که توهین ها رو میکنند و یا گوش میدن.
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
دهان و زبان شكستني نيست! عاقل باش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
واقعا با این انقلابی نماهای جدید به کجا می رویم؟ آیا کسی در زشت بودن و خلاف بودن توهین به روحانیت و آن هم مراجع ذره ای شک دارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
ایشان توجه کنند که زبان از نظر علمی قابل شکستن نیست و چیزی که میشکند استخوان است . زبان را باید بگوید قطع شود نه بشکند .
ناشناس
|
Brazil
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
ببخشید بنده کاره ای نیستم ولی با عرض پوزش ، زبان نمی شکند بلکه از جا کنده می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
آقای علیخانی لطفا از آب گل آلود ماهی نگیرند. این اظهارات هیچ ربطی به شخص رئیس جمهور ندارد.
ناشناس
|
India
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
احسن به نماینده شجاع و خط امامی
ناشناس
|
-
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
این آقای علیخانی که این همه سنگ طرفداری از مراجع را به سینه میکوبد چرا در زمان دولت خاتمی وریاست کروبی که بارها وبارها به امام خمینی ومقام معظم رهبری ورسول خدا وامامان معصوم حتی از بلند گوی مجلس توهین شد اینقدر جوش نمیزد البته مردم خیلی خوب همه را میشناسند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
آقاي مشايي به جاي اينكه جاي خود را از دست بدهد نزد دولت محبوب تر هم شده است.گمان كنم اگر يك بار ديگر به نفع اسراييل حرف بزند معاون اول شود!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
دهان معمولا لال می شود ، آن دست و قلم پاست که می شکند !!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟