صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو هیئت رئیسه مجلس:

وزارت ورزش نباید با سرپرست اداره شود

وزارت ورزش و جوانان نباید بلاتکلیف باشد/ سوال از رییس جمهور را شخصا مصلحت نمی دانم اما همکاران ما در مجلس اقدام کرده اند و به هییت رییسه داده شده است و ما طبق قانون وظیفه داریم تا اجرایی شود
کد خبر: ۱۷۴۷۸۰
| |
1259 بازدید
حجت الاسلام سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: رییس جمهور سرپرست وزارت ورزش را معرفی کرده است ، ولی به نظر من این مساله نیز قانونی نیست ،زیرا از تصویب وزارت ورزش بیش از 5 ماه گذشته است و نمی تواند با سرپرست اداره شود.

به گزارش اعتدال، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود : وزارت ورزش و جوانان نباید بلاتکلیف باشد و امیدواریم وزیر جدید معرفی شود.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس در ادامه و با اشاره به طرح سوال از رییس جمهور گفت: سوال از رییس جمهور را شخصا مصلحت نمی دانم اما همکاران ما در مجلس اقدام کرده اند و به هییت رییسه داده شده است و ما طبق قانون وظیفه داریم تا اجرایی شود ، لیکن به نظر من طرح سوال در این شرایط مصلحت نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟