صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ولایتی از کمیته سه نفره اصولگرایان جدا شد

کد خبر: ۱۷۴۶۰۱
| |
10940 بازدید

از جمع سه​نفره علی​اکبر ولایتی، غلامعلی حدادعادل و حبیب​الله عسگراولادی؛ ولایتی از کمیته سه نفره رئیس​جمهور برای ایجاد اجماع میان اصولگرایان کناره گیری کرد.

به گزارش خبرآنلاین، رجانیوز در حالی از کناره​گیری مشاور مقام معظم رهبری از این کمیته خبر داده است که وی طی هشت ماهی که از تشکیل ان می​گذرد، هیچ موضع​گیری علنی​ای درباره فعالیت​های آن نداشته و موضع سکوت را اتخاذ کرده بود. این در حالی است که حبیب​الله عسگراولادی و غلامعلی حدادعادل، فعالیت رسانه​ای بیشتری در این خصوص داشته و چندین بار از روند ادامه فعالیت آن خبر داده بودند.

گفتنی است اگرچه ولایتی به گفته اسماعیل کوثری، نماینده هیچ یک از تشکلات سیاسی اصولگرا در کمیته سه نفره منتخب رئیس​جمهور نبود اما او چهره​ای مورد وثوق و اجماع و محترم میان تمامی اصولگرایان است و کسی مخالف حضور وی در جمع تصمیم گیران این حلقه نبود. بویژه آنکه جامعتین نیز ترکیب سه​نفره این کمیته را تایید کرده و قرار بر این بود که با افزوده شدن چهار نفر از جامعتین، کمیته مذکور تغییر قالب داده و دیگر کمیته منتخب رئیس​جمهور تلقی نگردد. بلکه حلقه تصمیم گیری برای اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس نهم باشد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟