با آمدن تيموريان، آشوبي پرسپوليسی میشود

قرارداد آندرانیک تیموریان با باشگاه استقلال صبح ديروز توسط نماینده او امضا شد.
کد خبر: ۱۷۴۴۷۸
| |
4639 بازدید
 سرویس ورزشی «تابناک» ـ تیموریان که طی روزهای گذشته مذاکراتی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده بود، صبح ديروز برادرش سرژیک را به محل این باشگاه فرستاد تا از اين طریق قرارداد نهایی را امضا کند.

 تیموریان پس از دیدار با مسئولان باشگاه استقلال قرارداد چهار نسخه‌ای را به امضا رساند. قرار است پس از بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران، آندرانیک تیموریان با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد یک‌ساله رسمی‌اش را با تیم فوتبال استقلال به ثبت برساند.

 قبل از این سیدمهدی رحمتی و سیدجلال حسینی نیز با استقلال به توافق رسیده بودند اما هنوز قراردادشان را ثبت نکرده‌اند.

به دنبال قطعي شدن حضور تيموريان در استقلال فرزاد آشوبي اعلام كرد قصد جدايي از اين تيم را دارد. گفته مي‌شود اين بازيكن قصد بازگشت به پرسپوليس را دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی