صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تاکید عضو هیئت رئیسه مجلس:

مجلس دیگر با دولت مماشات نخواهد کرد

کد خبر: ۱۷۴۱۶۹
| |
2583 بازدید
مجلس در ایفای وظیفه خود قاطع عمل می کند و ملاحظه ای هم ندارد ، قضیه آقای صالحی نشان داد که مجلس قاطع است و بنا نیز بر این است که مجلس از وظایف خود تنزل نکند و قانونی عمل کند.

به گزارش اعتدال، حجت الاسلام سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: سعی ما در مجلس بر این است قوانین معطل نماند و دولت موظف شود بر اجرای قوانین.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود : برای نیل به این هدف ، مجلس حتما از ابزارهای نظارتی خود برای عملیاتی کردن برنامه هایی که دارد، ازجمله اجرای قوانین مصوب خود استفاده می کند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس گفت: مجلس در ایفای وظیفه خود قاطع عمل می کند و ملاحظه ای هم ندارد ، قضیه آقای صالحی نشان داد که مجلس قاطع است و بنا نیز بر این است که مجلس از وظایف خود تنزل نکند و قانونی عمل کند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس افزود: مجلس در گذشته نیز به دلیل توصیه مقام معظم رهبری بر تعامل جلو می رفت ، اما این به این معنا نیست که مجلس کوتاه می آید .

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: در حال حاضر مجلس وظیفه خود می داند که از جایگاه مجلس به عنوان خانه امید مردم و پایگاه محکم نظام برای هرگونه قانون گریزی ، دفاع نموده و در چارچوب  قانون حرکت کند.

حجت الاسلام سبحانی نیا در خاتمه گفت: در رابطه با اجرای قانون اساسی مجلس کوتاه نخواهد آمد ، مجلس سعی دارد در تمام برنامه ها جدی و قاطع عمل کند و مجلس دیگر مماشات نخواهد کرد و به وظیفه خود عمل می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟