صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش 20 درصدی حجم آب 32 سد کشور

کد خبر: ۱۷۴۰۴۳
| |
2967 بازدید

بنابراعلام وزارت نیرو، حجم آب 32 سد کشور از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته در مقایسه با زمان مشابه پارسال بیش از 20 درصد کاهش یافته است.

وزارن نیرو گزارش داد: هم اکنون 32 سد کشور با کاهش 20 درصدی حجم آب خود مواجه هستند که سدهای کرخه، ساوه، 15خرداد، کارده، دوستی، شهید رجائی از آن جمله محسوب می شوند. بر اساس این گزارش، هم اکنون 19 سد کشور ازجمله سدهای لار، ساوه، 15 خرداد و طرق کمتر از 20 درصد حجم خود ذخیره آب دارند.

همچنین در هفته گذشته 24 سد از جمله کرج و لتیان و طالقان (استان تهران)، دز و کارون 3 و 4 (استان خوزستان)، ارس (آذربایجان شرقی) افزون بر 90 درصد حجم مخزن موجودی آب داشتند. در زمان حاضر 27 سد کشور در مقایسه با پارسال افزایش ورودی آب داشتند که از سدهای مهم می توان به کارون 3 و 4، مهاباد،درودزن، جیرفت و سلمان فارسی اشاره کرد.

همچنین 46 درصد از کل ورودی های آب به مخزن سدهای کشور و 45 درصد از کل آب های خروجی از سدهای کشور در مدت مورد بررسی متعلق به سدهای استان خوزستان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟