صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بايد اصلاح‌طلب باشيم اما در چارچوب اصول

مسعود پزشکیان
کد خبر: ۱۷۳۸۹۶
| |
2500 بازدید
نماینده تبریز با اشاره به اهداف و چشم انداز نظام جمهوری اسلامی، گفت: رسیدن به چشم انداز با اصلاح طلبی در چارچوب اصول محقق می شود.

به گزارش خانه ملت، مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز مجلس ـ چهارشنبه ۸ تیرماه در نطق میان دستور خود با خواندن شعری از اقبال لاهوری گفت:

مانند صبا خیز و وزیدن دگر آموز

اندر دلک غنچه خزیدن دگر آموز

دامان گل و غنچه کشیدن دگر آموز

اندر دلک غنچه خزیدن دگر آموز

مویینه به بر کردی و بی ذوق تپیدی

آنگونه تپیدی که به جایی نرسیدی

در انجمن شوق تپیدن دگر آموز

کافر دل آواره بدو بند

بر خویش گشا و از غیر فرو بند

دیدن دگر آموز و ندیدن دگر آموز

دم چیست پیام است شنیدی، نشنیدی

در خاک یک جلوه عام است دیدی ، ندیدی

دیدن دگر آموز و شنیدن دگر آموز

جام جم و دارا سر راهی نفروشند

این کوه گران است به  کاهی نفروشند

با خون دل خویش خریدن دگر آموز

ما چشم عقاب و دل شهباز نداریم

چون مرغ صبا لذت پرواز نداریم

ای مرغ صبا خیز و پریدن دگر آموز

نماینده تبریز، اسکو، آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر قرار باشد کشور به اهداف چشم انداز و سیاست های کلی برسد با همین رفتار و عملکرد دستیابی به چنین اهدافی غیرممکن است.

وی افزود: باید نوعی دیگر دید و شنید و طوری دیگر عمل کرد تا بتوان به چشم انداز ترسیمی دست یافت.

عضو فراکسیون خط امام (ره) اظهار کرد: اگر قصد آن است که جمهوری اسلامی به الگوی منطقه از نظر عدالت، آزادی و عزت است برسد، با امر و نهی، دستور و حذف کردن محقق نمی شود.

وی با بیان این که برای رسیدن به سند چشم انداز راهی جز اصلاح طلبی نیست، ادامه داد: اصلاح طلبی چهار مولفه عدالت، کیفیت، هزینه اثربخشی و کارایی را دارد؛ مقام معظم رهبری فرمودند «من یک اصولگرای اصلاح طلبم». اگر ایران می خواهد به جایی برسد مسئولان در چارچوب اصول اصلاح طلب باشند.

پزشکیان با اشاره به سخنان امام علی (ع) تاکید کرد: مردم به مسئولان نگاه می کنند وهمان حرف هایی را که درباره گروه های دیگر می زنند پشت سر ما هم می گویند، بنابراین باید کاری کرد که مردم راضی باشند.

وی افزود: نمی توان به لحاظ سلیقه فردی با یک گروه تند و غیرمنصفانه برخورد کرد چون برای رسیدن به چشم انداز علم، باور، ایمان و مشارکت همه مردم لازم است.

نماینده تبریز گفت: همه مردم و عالمان به صحنه بیایند تا چشم انداز ترسیمی محقق شود.

وی ادامه داد: حضرت علی (ع) وقتی خلافت را می پذیرد می گوید من گردنم را مقابل حرفم می گذارم، بنابراین نمی توان قانون تصویب اما بعد از کنار آن گذشت.

وی افزود: اگر تقوا در جامعه باشد دستاوردهای نظام از بین نمی رود، بنابراین بیخود افراد را بزرگ نکنید، فقط خدا را حمد بگویید و خود را ملامت کنید وگرنه آدم ها مصنوعی بزرگ و بعد رها می شوند و زمین می خورند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟