صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کرایه مترو 16 تومان افزایش یافت

کد خبر: ۱۷۳۴۰۸
| |
1616 بازدید

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه کرایه مترو 16 تومان افزایش یافته است، گفت : مترو زیر نظر شهرداری است و نرخ کرایه هم به میزان افزایش نرخ برق افزایش یافته است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، تشکری هاشمی در مصاحبه با رادیو گفتگو افزود:به ازای هر مسافر 16 تومان افزایش هزینه برق داریم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود : این افزایش در مورد بلیت تک سفره است و چون بناست کمتر استفاده شود، به دلیل هزینه هایی که ایجاد می کند به نرخ 250 تومان رسیده ، اما نرخ کرایه دو نفره تغییر نکرده است.

وی در تشریح قیمت نهایی بلیت اتوبوس شهری هم گفت : در بخش اتوبوسرانی برابر تدبیر شورای اسلامی شهر تهران به ازای هر بلیت 17 تومان افزایش قیمت داریم و این افزایش در بخش خصوصی 25 تومان است.

تشکری هاشمی درباره پیش بینی صورت گرفته برای مسیرهای طولانی گفت: برای مسیرهای طولانی "خطوط نیمه راه" تعریف کرده ایم و کسانی که نمی خواهند تمام مسیر را بروند ، از نیمه مسیر استفاده می کنند و کرایه کمتری بدهند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از آذرماه ، نرخ سوخت واقعی شده داست ، گفت : مهمترین هزینه های بخش حمل و نقل، سوخت و نرخ آن است و نرخ تورم نیز تاثیر دارد.

تشکری هاشمی افزود: شورای اسلامی شهر تهران و وزرات کشور و برخی دستگاه ها مسئول رسیدگی به این موضوع هستند و این تغییرات به مدت 5 ماه متوقف شد تا برای تغییر نرخ ، بررسی مناسبی صورت گیرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت : یارانه ای که شهرداری تهران و دولت می دهد ، از قیمت تمام شده هزینه مسافرت داخل شهری هر مسافر کم و کرایه محاسبه می شود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟