صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رشد قيمت مسكن در تهران

قيمت هر مترمربع آپارتمان نوساز در شهرري طي سال گذشته يك ميليون و 200 هزار تومان بوده در حالي كه امسال اين قيمت به يك ميليون و 450 هزار تومان رسيده است. هم‌اكنون قيمت مسكن در منطقه ابتداي وليعصر تا اميريه و مختاري از متري يك ميليون و 300 هزار تومان آغاز و تا يك ميليون و 700 هزار تومان در نوسان است، اما سال گذشته قيمت مسكن در همين منطقه به يك ميليون 100 هزار تومان هم كاهش يافته بود.
کد خبر: ۱۷۳۳۴۶
| |
24651 بازدید
|
گزارش‌هاي ميداني فارس از بازار مسكن جنوبي‌ترين نقطه تهران تا شمالي‌ترين نقطه شهر حاكي از رشد 15 تا 30 درصدي قيمت مسكن است. فصل نقل و انتقال مسكن پنج روزي است كه به شكل جدي آغاز شده و شايد بتوان گفت متاسفانه هم با افزايش در قيمت‌ها و هم در اجاره‌بها آغاز شده است.

به گزارش فارس، قيمت هر مترمربع آپارتمان نوساز در شهرري طي سال گذشته يك ميليون و 200 هزار تومان بوده در حالي كه امسال اين قيمت به يك ميليون و 450 هزار تومان رسيده است. هم‌اكنون قيمت مسكن در منطقه ابتداي وليعصر تا اميريه و مختاري از متري يك ميليون و 300 هزار تومان آغاز و تا يك ميليون و 700 هزار تومان در نوسان است، اما سال گذشته قيمت مسكن در همين منطقه به يك ميليون 100 هزار تومان هم كاهش يافته بود.

يكي از مشاوران املاك در ميدان هفت‌تير مي‌گويد: قيمت آپارتمان نوساز در محدوده هفت‌تير از متري 2 ميليون و 200 هزار تومان پارسال به دو ميليون و 800 هزار تومان و حتي 3 ميليون تومان افزايش يافته است.

در محله صادقيه –غرب تهران- نيز قيمت مسكن در حال حاضر نسبت به سال گذشته 20 تا 30 درصد رشد داشته است و يك آپارتمان 5 سال ساخت از متري يك ميليون و 500 هزار تومان به يك ميليون و 700 هزار تومان رسيده است. يكي از بنگاه‌داران منطقه جردن نيز به فارس گفت: قيمت مسكن در منطقه جردن از متري سه ميليون و 500 هزار تومان آغاز و تا شش ميليون و 500 هزار تومان ادامه دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Turkiye
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
پول در حال بخش شدن در بخشهای مختلف اقتصادی هست موازنه اقتصادی در ایران در حال شکل گیری هست این نوسانات سر در گمی دلالان را می رساند
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
حالا که چی اعلام این نرخ چه سودی داره ؟
بنده خدا
|
Russian Federation
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
آدرس این آپارتمانهایی رو که در صادقیه قیمت گرفتید 1500 تا 1700 بدید ماهم یه دونه بخریم!!!
اجاره نشین
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
شما بهتر بازار مسکن رو نقد نکنید (آمار الکی ندهید. واقعیت اینه که خونه اینقدر گرون شده بود که حالت رکود تا چند سال آتی هم تمام نمیشه. حالا اگه فروش آپارتمانهای باد کرده روی دستتان است بهتر به همان گران کردن اجاره و ایجاد فشار مضاعف بر دویش نحیف ما مسکن به دوشان راضی باشید. میدونم مطب فوق منتشر نمیشه اما خواهشاٌ بیشتر از این آتیش بیار معرکه نباشید
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
بدبخت مستاجرا.
بيچاره مردمي كه خونه ندارن.
واقعا"‌ ملت از كجا بيارن يه متر خونه بخرن...
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
نخندون اول صبح ما رو . صادقیه 5 سال ساخت متری 1700 ؟؟
سعيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
چرا جو سازي مي كني؟ اصلا خريد و فروش ميشه مسكن؟
ali
|
United States of America
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
مسکن رشد نکرده. این حرف دلالهاست نه ملت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
جاي تعجب است كه در شهري مثل شهر جديد پرند كه ساخت و تحويل مسكن مهر در آن در جريان است نيز با افزايش فزاينده قيمت و اجاره بها مواجه هستيم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
ببخشید هنوز خیلی مونده به فصل نقل و انتقال واقعی! شهریور رو دریاب!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار