صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معيني:

بايد اين فدراسيون فوتبال را منحل كرد

ديگر بايد چه اتفاقي بيفتد كه مجمع به خودش بيايد؟
کد خبر: ۱۷۳۱۷۴
| |
2753 بازدید

كارشناس فوتبال ايران گفت: مگر قرار است با اين وضعيت فوتبال ايران به كجا برسد كه ما اصرار به ادامه كار كادر فعلي مديريت فدراسيون داريم.

مسعود معيني در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به حذف عجيب تيم اميد از رقابت‌هاي انتخابي المپيك لندن اظهار كرد: پس از اين اتفاق يك راه حل بيشتر وجود ندارد و آن اينكه مجمع فوق‌العاده تشكيل شود و كفاشيان و همكارانش از فدراسيون فوتبال اخراج شوند. باور كنيد با شرايطي كه در فدراسيون فوتبال به وجود آمده نمي‌توان از كلماتي با بار كمتري استفاده كرد و به همين خاطر من از لفظ "اخراج" استفاده مي‌كنم. بايد با اين وضعيت فدراسيون فوتبال را منحل كرد. مگر قرار است با اين وضعيت فوتبال ايران به كجا برود كه آقايان انقدر بر روي تداوم فعاليتشان در فدراسيون اصرار دارند. در اين سه سال و چند ماهي كه از مدت فعاليت مديريت فعلي بر فدراسيون فوتبال مي‌گذرد، افتضاح‌هايي رقم خورده كه كمتر ديده بوديم و اين اتفاق آخري شاهكاري بود كه رقم خورد.

وي با بيان اينكه از زواياي مختلف مي‌توان به بررسي اين "فاجعه" پرداخت گفت: من نمي‌دانم بر اساس چه منطقي هدايت تيمي كه ‌٣٦ سال به المپيك نرسيده بود را به مربي جواني دادند كه به غير از يك بار ناكامي به عنوان سرمربي، سابقه ديگري نداشته است و جالب اينكه منصوريان قول هم مي‌دهد كه تيم را به المپيك ببرد.

معيني با خواندن اين بيت كه "ندهند به فرومايه‌گان كارهاي خطير/ بورياباف اگرچه بافنده است نبرندش به كارگه حرير" گفت: وقتي كارهاي بزرگ را به آدمهاي كوچك مي‌دهند و افراد بزرگ خانه‌نشين مي‌شوند، وضعيت همين مي‌شود كه مي‌بينيد.

معيني در پايان گفت: عجيب است كه مي‌بينيم مجمع فدراسيون فوتبال هم بيكار نشسته است. مگر قرار است ديگر چه اتفاقي بيفتد كه اين مجمع به خودش بيايد، هر چند كه جلسات مجمع فدراسيون به طور كل فرماليته است و تنها در اين جلسات تعارفات و تشريفات وجود دارد و كمتر كسي است كه حرف حسابي بزند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟