پس از ديدار با كاشاني
حقيقي ثبت كرد، رحمتي به توافق نرسيد
دروازهبان تيم ملي فوتبال كشورمان پس از جلسه با سرپرست پرسپوليس با اين تيم به توافق نرسيد.
کد خبر: ۱۷۲۶۸۷
| | 3968 بازدید
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني پس از صحبتهاي تلفني با سيد مهدي رحمتي اين بازيكن را به دليل حضورش در ليست حميد استيلي دعوت به نشست كرد.
بر اين اساس، حبيب كاشاني و سيد مهدي رحمتي و برخي از اعضاي كادر فني پرسپوليس امروز در جلسهاي را برگزار كردند؛ اما درنهايت به دليل پيشنهاد مالي بالاي رحمتي و شروط اين بازيكن، توافقي ميان مسئولين باشگاه و رحمتي حاصل نشد.
يكي از اعضاي باشگاه پرسپوليس در گفتوگو با فارس اعلام كرد كه شروط رحمتي براي ما امكان پذير نبود تا آن را جامه عمل بپوشانيم.
* عليرضا حقيقي سنگربان پرسپوليس نيز پس از جلسه صبح امروز در جلسه يك ساعته با استيلي و كاشاني براي عقد قرارداد يك ساله به توافق رسيد و سريعا راهي هيئت فوتبال استان تهران شد و دقايقي قبل با عقد قرادادي رسمي به مدت يك سال در تيم فوتبال پرسپوليس ماندني شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


