صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از شنا کردن خودداری کنید !

در روز های پایانی هفته به دلیل شدت بارندگی آب گرفتگی معابر عمومی در این مناطق پیش بینی می شود.
کد خبر: ۱۷۲۵۴۲
| |
3114 بازدید
سازمان هواشناسی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه به دلیل وزش باد و مواج بودن دریای خزرتوصیه کرده از شنا کردن در آب های ساحلی استانهای گیلان، مازندران و گلستان خودداری شود.

مهر: سازمان هواشناسی اعلام کرده که از عصر چهارشنبه تا ظهر جمعه در استان گیلان، از روز پنجشنبه تا روز جمعه در استان مازندران و طی روز جمعه در استانهای گلستان و خراسان شمالی بارش باران از شدت بیشتری برخوردار است.

بر اساس این گزارش در روز های پایانی هفته به دلیل شدت بارندگی آب گرفتگی معابر عمومی در این مناطق پیش بینی می شود.

سازمان هواشناسی روز های چهارشنبه و پنجشنبه به دلیل وزش باد و مواج بودن دریای خزر توصیه کرده از شنا کردن در آب های ساحلی استان های گیلان ، مازندران و گلستان خودداری شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟