صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوءاستفاده و کم اظهاري ميلياردي گمرکي؛

شناسايي و دستگيري پدر و پسر متخلف در گمرک خرمشهر

از جمله اتهامات اين پدر و پسر دستکاري و جعل در اسناد ضمانت‌نامه‌هاي بانکي اعلام شده است. آنها همچنين متهم هستند که در زمينه ورود خودروهاي لوکس خارجي به شدت حقوق گمرکي را ضايع کرده و به عنوان نمونه در عوض پرداخت 90 درصد حقوق گمرکي با پرداخت رشوه و اقدامات ديگر تنها 9 درصد پرداخت مي‌کرده‌اند.
کد خبر: ۱۷۲۲۲
| |
13264 بازدید

يک گروه فساد اقتصادي در گمرک خرمشهر با تلاش مديريت اداره کل گمرک خرمشهر شناسايي و دستگير شد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در ادامه برخورد با مفسدان اقتصادي در گمرک بندر خرمشهر که باعث دستگيري تعدادي از ترخيص‌کاران و کارکنان گمرک اين بندر شده، اکنون مقامات مسئول در ارتباط با اين موضوع، تاييد مي‌کنند که برخي افراد اصلي اين گروه‌هاي متخلف در چنگال قانون گرفتار شده‌اند.

يک مقام مسئول در بندر خرمشهر به خبرنگار «تابناک» گفت: در راس اين گروه فساد، پدر و پسري قرار دارند که اکنون هر دو در بازداشت به سر مي‌برند.
 
دادستان خرمشهر نيز با تاييد خبر دستگيري پدر گفت: بازداشت اين فرد براي تحقيقات بيشتر صورت گرفته است.
حسن زاده خاطرنشان ساخت: به‌زودي اطلاع رساني کاملي در اين خصوص صورت خواهد گرفت، اما اطلاعات تکميلي حاکي از آن است که اين فرد و پسرش متهم به بيش از 60 ميليارد تومان تضييع حقوق دولت، جعل، کم اظهاري و فرار از پرداخت حقوق و عوارض دولتي و بيت‌المال هستند.
 
اين پدر و پسر از مهمترين ترخيص‌کاران گمرک بندر خرمشهر به شمار مي‌رفتند که به تازگي زمين‌هاي بسياري را در جزيره مينو خريداري و قصد داشتند با استفاده از تسهيلات منطقه آزاد در آن سرمايه گذاري کنند.
 
از جمله اتهامات اين پدر و پسر دستکاري و جعل در اسناد ضمانت‌نامه‌هاي بانکي اعلام شده است. آنها همچنين متهم هستند که در زمينه ورود خودروهاي لوکس خارجي به شدت حقوق گمرکي را ضايع کرده و به عنوان نمونه در عوض پرداخت 90 درصد حقوق گمرکي با پرداخت رشوه و اقدامات ديگر تنها 9 درصد پرداخت مي‌کرده‌اند.
گمرک خرمشهر در اين زمينه تاکنون بيش از سه پرونده تشکيل داده و به دادگاه خرمشهر ارسال کرده است که در دست بررسي است.
 
اين گزارش مي‌افزايد: اين فرد با تظاهر به دينداري و علم کردن حسينيه و گبند و بارگاه و اتصال به برخي محافل، براي خود جايگاه اجتماعي ويژه‌اي در آبادان و خرمشهر ايجاد کرده بود و برخي محافل نيز در تلاش بودند تا از اين متخلف اقتصادي که در استان بوشهر و گمرک آبادان نيز پرونده‌هايي مشابه در گذشته داشته، حمايت کنند که با افشاگري گسترده اين تخلفات، عقب نشيني را به عنوان بهترين تاکتيک انتخاب کرده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟