صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مجلس به‏دنبال تفحص از میراث فرهنگی

وی در خاتمه گفت: بودجه کلانی به سازمان میراث فرهنگی تخصیص داده شده است در حالی که خروجی کار این سازمان با میزان اعتبار قابل قیاس نیست.
کد خبر: ۱۷۱۸۸
| |
3123 بازدید
نماینده مردم اصفهان در مجلس هشتم از قرار گرفتن طرح تحقیق و تفحص از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در دستور کار کمیسیون فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، حسن کامران در حاشیه جلسه امروز مجلس در جمع خبرنگاران بیان داشت: این طرح در 5 محور تدوین شده است و درآمد - هزینه سازمان میراث فرهنگی، چگونگی توزیع بودجه قابل توجه این سازمان، علت کندی ایجاد فرصت های شغلی و میزان و نحوه صادرات وتولید صنایع دستی و نحوه تعامل این سازمان با کشورهای همسایه، منطقه و جهان و میزان سفرهای خارجی از جمله این محورها است.

عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص دیگر محورهای این طرح تصریح کرد: عزل و نصب ها و نحوه جذب نیروها و چگونگی هزینه کرد بودجه آموزشی این سازمان همچنین کنفرانس های امور پژوهشی و تولیدات علمی و نحوه تنظیم قراردادها محور دیگر طرح تحقیق و تفحص از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است.

وی در خاتمه گفت: بودجه کلانی به سازمان میراث فرهنگی تخصیص داده شده است در حالی که خروجی کار این سازمان با میزان اعتبار قابل قیاس نیست.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی