صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اخبار تيم فوتبال اميد از اربيل/پرداخت پاداش 800 دلاري

اعتراض ايران به كنفدراسيون فوتبال آسيا

سرپرست تيم فوتبال اميد پس از پيروزي مقابل عراق به بازيكنان و كادرفني پاداش 800 دلاري پرداخت كرد.
کد خبر: ۱۷۱۸۵۵
| |
2962 بازدید

به گزارش خبرگزاري فارس، اصغر حاجيلو پس از پيروزي يك بر صفر ايران مقابل عراق به كليه اعضاي تيم و كادر فني نفري 800 دلار پاداش داد.

* بازيكنان تيم اميد پس از ماندن ايران در اربيل براي رفع خستگي به سونا و استخر رفتند.

* به هنگام گزارش بازي توسط گزارشگر عراقي در حالي كه حامد لك در دروازه ايران قرار گرفته بود، وي به اشتباه از محمد رشد مظاهري به عنوان دروازه‌بان ايران ياد مي‌كرد.

* به هنگام بازي ايران و عراق كردهاي مقيم عراق و ايراني‌هاي حاضر در اربيل با در دست داشتن پرچم ايران كه از مسئولان تيم گرفته بودند، ملي‌پوشان اميد را تشويق كردند.

* تماشاگران عراقي در جريان مسابقه اشياي مختلفي را به سمت زمين پرتاب مي‌كردند و حتي با آتش سوزي در سكوها تمركز تيم ملي ايران را به هم زدند. به همين دليل مسئولان ايران قصد دارند بابت اين اتفاق به AFC اعتراض كنند.

* پس از پايان بازي و در هتل محل اقامت ايران ملي‌پوشان اميد عراق به بازيكنان ايران بابت پيروزي تبريك گفتند.

* اعضاي تيم و كادر فني به غير از اصغر حاجيلو سرپرست و حسيني مدير رسانه‌اي تيم براي خريد راهي بازار شدند.

* تمرينات تيم اميد از فردا بعدازظهر در كمپ تيم‌هاي ملي پيگيري مي‌شود. ملي‌پوشان فردا صبح راهي استخر مي‌شوند.
ديدار برگشت تيم اميد مقابل عراق ساعت 20 پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...