میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سران دولت، اصولگرا نيستند

کد خبر: ۱۷۱۵۲۴
| |
7478 بازدید

حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن نواب عضو جامعه روحانيت مبارز در واكنش به اصولگرا بودن سران دولت به ايلنا گفت: چه كسي گفته آنهايي كه اظهاراتي چون مكتب ايراني را پيگيري مي‌كنند يا با روحانيت رابطه خوبي ندارند، اصولگرا هستند.

اينكه آنها، چهره‌هاي نزديك به احمدي‌نژاد در چارچوب دولت هستند، دليلي بر اصولگرا بودنشان نمي‌شود. وي همچنين افزود: اميدوارم احمدي‌نژاد بالاخره به اين نتيجه برسد كه حمايت از چهره‌هاي زير سوال نه تنها خودش و دولتش را با ترديدهاي جدي مواجه مي‌كند، بلكه كل جريان اصولگرايي را به استقبال مشكلاتي غيرقابل جبران مي‌برد.

نواب تصريح كرد: بنده معتقدم كه هنوز براي روشن شدن احمدي‌نژاد دير نشده است و ايشان با علم بر اهداف و رفتار نزديكانش، آنها را طرد خواهدكرد. تصميمي كه اگر از سوي رئيس دولت گرفته نشود، شرايط دشواري را براي او در پي خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات