سقف قرارداد در ليگ يك هم فرو ريخت!
کد خبر: ۱۷۱۲۵۷
| | 4013 بازدید
روزهاي تعطيل آخر هفته معمولا براي باشگاههاي ليگ برتري فرصت ويژهاي است تا فارغ از هياهوي رسانهاي كه پس از اجراي نصفه و نيمه قانون سقف قراردادها و سختگيري در مورد محدود كردن صفر قرارداد فوتباليستها به پا شده، كار امضاي قرارداد با بازيكنان مورد نظرش شان را يكسره كنند. اين بار بهواسطه تعطيلات دو روزه آخرهفته گذشته فرصت بيشتري نصيب باشگاهها شد و حجم نقل و انتقالات انجام شده در اين بازه زماني كوتاه، تب و تاب تيمهاي ليگ برتري را نشان ميدهد.مهمترين خبر پنجره نقل و انتقالات در فاصله تعطيلات سه روزه بازگشت چند باره و ناگهاني علي كريمي به پرسپوليس بود.
هر چند حبيب كاشاني اشتياق كريمي براي بازگشت به پرسپوليس را عمدهترين دليل اين انتقال جلوه ميدهد اما ترديدي وجود ندارد كه پس از واگذار كردن قافيه به علي دايي در برنامه نود و بازنده شدن نزد افكار عمومي، بازگشت كريمي به پرسپوليس يك بار ديگر نگاه ويژه هواداراني كه دايي بخش عمدهاي از آنها را همراه خود كرده بود به سمت كاشاني ميچرخاند. شماره هشت پس از پايان قرارداد با شالكه آلمان و حضور در تمرينات تيم ملي به شدت مورد توجه كارلوس كرش قرار گرفته و به نظر ميرسد ماجراي پيوستن ناگهاني او به پرسپوليس با توصيههاي دوستانه سرمربي تيم ملي مبني بر بازي كردن براي يك تيم ليگ برتري بيارتباط نيست.
بحث منع فعاليت فراز كمالوند در تبريز و مذاكره مديران باشگاه تراكتورسازي براي كشاندن امير قلعهنويي به پاي ميز مذاكره از مدتها قبل در محافل رسانهاي به گوش ميرسيد اما در روزهايي كه سازمان ليگ بر رعايت قانون سقف قراردادها پافشاري ميكند عقد قراداد با گرانترين مربي ايران در سكوت خبري تعطيلات آخرهفته منطقيتر به نظر ميرسيد. چند روز قبل از تعطيلات تاجر تبريزي هزينه 800 ميليون توماني عقد قرارداد با قلعه نويي را تقبل كرد اما طرفين ترجيح دادند تا رسيدن به يك فرصت مناسب مذاكراتشان را مسكوت نگه دارند. قلعه نويي سرانجام قراردادش را در تهران و در حضور نمايندگان باشگاه تراكتورسازي به امضا رساند و بلافاصله فهرست بازيكنان مورد نظرش شامل پنج بازيكن مطرح ليگ برتري را به آنها داد.
ساعاتي پس از قرارداد نهايي قلعه نويي با تراكتورسازي تبريز، فراز كمالوند، مربي سابق اين تيم هم سر از باشگاه دسته اولي پاس همدان درآورد. از همدان خبر ميرسد اين مربي در ازاي دريافت 600 ميليون تومان براي يك فصل هدايت پاس را بر عهده خواهد داشت. پرداخت اين مبلغ به كمالوند در ليگ دسته اول كه پايگاه مربيان نسبتا گمنام و ارزان قيمت است يك ركود تازه محسوب ميشود. محمد رضا خلعتبري مهاجم تند و تيز ذوب آهن كه بهواسطه نمايش قابل اعتنايش در ليگ قهرمانان پيشنهاد تيمهاي متمول عربي را در جيب داشت پنج شنبه گذشته بدون سر و صدا به قطر سفر كرد و پاي قرارداد يك ميليارد و دويست ميليون توماني را امضا كرد. خلعتبري كه قرار است جانشين يونس محمود مهاجم عراقي الغرافه شود، عصر ديروز در كنفرانس خبري باشگاه به هواداران الغرافه معرفي شد. مديران اين باشگاه پيراهن شماره 10 را به خلعتبري دادند. اين پيراهن قبلاً بر تن بازيكناني مثل سيروس قايقران و مرتضي كرماني مقدم بوده است.
پيوستن يورگن گده، مربي آلماني استقلال به ذوب آهن هم خبري عجيبي بود كه روز گذشته روي خروجي سايتهاي خبري مشاهده شد. گده كه تجربه سرمربيگري پرسپوليس را هم در كارنامه دارد پس از توافق نهايي با اصغر دليلي مديرعامل باشگاه ذوب آهن قراردادش را امضا كرد و جانشين مجيد صالح كه به سايپا پيوسته، شد. يورگن گده در حالي به عنوان دستيار جديد منصور ابراهيم زاده انتخاب شد كه چند روز پيش پرويز مظلومي اعلام كرده بود،
مربي آلماني در فصل جديد به عنوان مربي بدنساز و تمرين دهنده در كادر فني استقلال اختيارات بيشتري خواهد داشت. از سوي ديگر ابراهيم زاده، سرمربي ذوب آهن هم اين روزها سرگرم مذاكره با سرپرست باشگاه پرسپوليس است و معلوم نيست گده با نظر نهايي چه كسي به ذوب آهن پيوسته. پيوستن عبدالله كرمي، كاپيتان شاهين بوشهر به فولاد هم سر و صداي خفيفي در پنجره نقل و انتقالات به پا كرد. انتقال بازيكن انگشت نماي شاهين به تيم رقيب اگر در روزهاي عادي انجام ميشد مطمئنا عصبانيت هواداران اين تيم را به همراه داشت.
تهران امروز
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


