صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زن جاعل شناسنامه‌ به دام افتاد

کد خبر: ۱۷۱۲۲۶
| |
2091 بازدید

زن جاعل شناسنامه با دستگيري يك معتاد و كشف يك جلد شناسنامه از وي به دام كارآگاهان پليس آگاهي افتاد.

به گزارش ايسنا، سرهنگ حسين‌زاده رييس پليس آگاهي استان اصفهان در تشريح اين خبر گفت: در پي دستگيري فردي معتاد به اتهام قاچاق موادمخدر، يك جلد شناسنامه كه به طرز ماهرانه‌اي جعل شده بود از وي كشف شد.

وي گفت: متهم در بازجويي‌ها اقرار كرد كه چند روز قبل از دستگيري قصد ازدواج مجدد داشته و از آنجا كه با محدوديت قانوني براي اختيار همسر دوم مواجه شده بود، موضوع را با برادر خود كه داراي سوابق متعدد ‌كيفري بود و هم‌اكنون نيز در زندان بسر مي‌برد در ميان گذاشته و به پيشنهاد وي نزد خانمي مي‌رود و با تحويل يك قطعه عكس و مبلغ دويست‌هزار تومان شناسنامه جعلي را تهيه كرده است.

سرهنگ حسين‌زاده افزود: با شناسايي جاعل وي بازداشت و در بازجويي مشخص شد اين متهمه با جعل مهر اداره ثبت احوال اصفهان، اقدام به جعل و فروش شناسنامه‌ها به متقاضيان كرده است.

رييس پليس آگاهي استان اصفهان گفت: جاعل به اتهام جعل شناسنامه و متهم ديگر به اتهام استفاده از سند مجعول و استعمال موادمخدر با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟