مستند «نرگس» امشب در خبر 20:30

به گزارش «تابناک»، کامران نجف زاده خبرنگار واحدمرکزی خبر به روستاي «درودزن» در استان فارس سفر کرده و ماجراي سوختن کودکان روستايي در کلاس درس را به تصوير کشيده است.
کد خبر: ۱۷۰۶۰۲
|
۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۱ 14 June 2011
|
34179 بازدید
مستند «نرگس» امشب ساعت هشت و سی دقیقه از شبکه دوم سیما به روي آنتن مي رود.

به گزارش «تابناک»، کامران نجف زاده خبرنگار واحدمرکزی خبر به روستاي «درودزن» در استان فارس سفر کرده و ماجراي سوختن کودکان روستايي در کلاس درس را به تصوير کشيده است.

اين مستند چالشي در مدت زمانی نزدیک به ده دقیقه، عدم پرداخت ديه کودکان پس ازگذشت پنج سال و درخواست خانواده های حادثه دیده براي قرار گرفتن تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي را بررسی می کند.

گروه اعزامی واحدمرکزی خبر در این مستند، روایتگر تاخيرها و تعلل های بعضی مسوولین بومی و ملی و حتی برخی تلاش ها برای ممانعت از گفتگو با دانش آموزان سوخته روستايي است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت