ساندی استار: قذافی در عمق 182 متری زمین
روزنامه ساندی استار در مطلبی با عنوان" قذافی مخفی در زیر زمین" نوشت: معمر قذافی در تونلهایی به عمق ۱۸۲ متردر زیر زمین مخفی شده است و برای زنده ماندن دست به تلاش ناامید کننده ای زده است.
به گزارش مهر، این روزنامه افزود: قذافی برای در امان ماندن از حملات هوایی جنگنده های ناتو که اخیرا شدت بیشتری یافته است، در زیر زمین پنهان شده است.
روزنامه فوق نوشت: عرض این تونل چهار متر است که از لوله های سیمانی با وزن ۷۵ تن ساخته شده است و عمق برخی از این تونلها به ۱۸۲ متر در زیر زمین می رسد. این بخشی از طرح موسوم به رود صنعتی بزرگ است که قذافی در دهه هشتاد با بودجه ای معادل ۲۰ میلیارد پوند ایجاد کرده است.
این روزنامه می نویسد: تونل مذکور، صحرا را به مقر قذافی در طرابلس، بنغازی و سرت متصل کرده است.رژیم لیبی از این شبکه زیر زمینی برای نگهداری ادوات نظامی و گازهای سمی استفاده می کند.
روزنامه مذکور به نقل از یک منبع امنیتی آورده است: قذافی برای نجات خود در زیر زمین مخفی شده است تا هدف حملات قرار نگیرد و این موضوع سبب شده است که نیروی هوایی انگلیس به فکر استفاده از بمبهای زیر سطحی افتد.


