صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشعل المپيک لندن از بريتانيا خارج نمي شود

کد خبر: ۱۶۹۳۷
| |
2185 بازدید
|
۳

گزارش هاي منتشره حاکيست، مشعل بازيهاي المپيک 2012 لندن فقط در داخل بريتانيا حمل خواهد شد و از اين کشور بيرون نمي رود.

اين تصميم در پي اعتراض ها و درگيري هايي که همزمان با سفر مشعل بازيهاي المپيک 2008 پکن در سراسر دنيا روي داد، گرفته شده است.

هفته نامه "ساندي تايمز" به نقل از "تسا جوئل" وزير المپيک بريتانيا نوشت: تمايل زيادي براي حمل مشعل المپيک در سراسر روستاها و شهرهاي کوچک و بزرگ بريتانيا دارم.
وي افزود: راهي موثرتر از اين براي اينکه مردم احساس کنند جزئي از المپيک هستند، وجود ندارد.

تصميم چين براي حمل مشعل المپيک در سراسر دنيا به يک اعتراض جهاني در حمايت از ساکنان تبت تبديل شد به طوريکه معترضين بارها سعي کردند مشعل را از حاملان آن در کشورهاي اروپايي بگيرند. به همين دليل افرادي در لباس ورزشکاران مسوول حفاظت از آن در طور مسير شده بودند.

مسوولان برگزاري بازيهاي المپيک 2012 لندن با اشاره به المپيک 2008 پکن وعده داده اند، بازيهاي متعادل تر و با قوانين امنيتي ساده تري را به نمايش بگذارند.

جوئل افزود: مسوولان برگزاري بازيهاي 2012 به اين نکته توجه دارند که برخي از ورزشگاهها در جريان برگزاري بازيهاي المپيک پکن خالي از تماشاگر بودند. آرزوي من اين است که همه جايگاهها در ورزشگاههاي شهر لندن پر شوند، هر شهروند لندني شانس تماشاي بازيها را داشته باشد و مردم بتوانند از سراسر انگليس براي ديدن بازيهاي المپيک به لندن بيايند، کار ساده اي نيست اما مصمم هستيم به اين هدف برسيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
gjdljmfn
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
ftypstus
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
vfruebkf
|
Netherlands
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟