صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حقوق کارکنان «نگهداشت كاران» شستا

کد خبر: ۱۶۹۲۰۲
| |
23461 بازدید
|
۳
سرویس با بینندگان «تابناک» ـ در ادامه پیگیری مشکلات مردم توسط «تابناک»، مطلبی از سوی یکی دیگر از کاربران محترم از طریق ایمیل اختصاصی karbar@tabnak.ir به دست ما رسید که تا حد امکان پیگیری لازم برای پاسخ گرفتن از دستگاه مربوطه انجام شد.

به گزارش «تابناک»، متن این درخواست به همراه پاسخ مربوطه به شرح زیر می آید:

طرح مشکل:

با سلام اينجانب حسين مطوري شاغل در پتروشيمي فن آوران هستم كه از بدو تاسيس اين شركت به صورت پيمانكاري مشغول به كار هستم با توجه به اين كه در بندر ماهشهر شرايط جوي بسيار بدي است اما شركت پيمانكار كه شركتي به نام نگهداشت كاران نام دارد و زيرگروه شركت هايي به نام شستا مي باشد كه همگي متعلق به سازمان تامين اجتماعي هستند و جالب اينجاست كه پتروشيمي فنآوران هم متعلق به سازمان تامين اجتماعي است در صورتي كه  شركت فن آوران زماني كه متعلق به وزارت نفت بود مزاياي حقوقي ما را پرداخت مي كرد اما اكنون خير.

 اين مزايا شامل موارد زير بود: 1 ـ بدي آب و هوا 2 ـ حق جذب 3 ـ اياب و ذهاب.

 درحالي كه اكنون حقوق ما كارگران با اضافه كار بالا  از 600.000 تومان به زور تجاوز مي كند و روز به روز شاهد حكومت روابط بر ضوابط هستيم اين در حالي است كه مدير عامل محترم فن آوران از بوميان استان خوزستان بوده و كاملا به شرايط جوي آگاه است و تا امروز كه دو ماه از سال مي گذرد ما فاقد قرارداد هستيم حتي نگهداشت كاران حاضر به دادن فيش حقوقي به ما نيست و هيچكس نيست كه به داد ما برسد يا اينكه فكري براي حقوق كم ما بكند و چنانچه كسي اعتراض كند با ده سال سابقه بي چون و چرا اخراج مي شود و اداره كار هم مي گويد كاري نمي توانيم بكنيم و به راحتي به ما برچسب مي زنند؟؟!! دركل بگويم پارتي + پارتي حاكم است.

 با تشكر در ضمن ببخشيد كه از لحاظ نوشتاري ضعيف هستم چون اين ايميل را از شركت مي فرستم و كلي طول كشيد كه بنويسم به هر حال اين كاره نيستم به اميد سلامتي ما و شما و پيگيري شما ممنون

پاسخ مربوطه:

مدير مسئول محترم سايت خبري تابناك

سلام عليكم

احتراماً؛ پيرو نامه شماره 103/ت مورخ 31 /2 /90 آن سايت خبري در بخش گزارش مردمي در خصوص آقاي حسين مطوري شاغل در پتروشيمي فن آوران ( پيمانكار شركت نگهداشت كاران ) به استحضار مي رساند كليه حقوق و مزاياي تمامي پرسنل نگهداشت كاران بر اساس قانون پرداخت مي شود. بنابراين ادعاي فرد مورد نظر در اين خصوص صحت ندارد، لذا اين فرد در صورت داشتن اعتراض مي تواند مدارك خود را جهت رسيدگي به اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل صندوق تأمين اجتماعي به نشاني خيابان آزادي، صندوق تأمين اجتماعي مركز، پلاك 345، ساختمان شهيد معيري، طبقه اول ارسال نمايد.
ومن ا... التوفيق

دكتر عباس زارع ن‍‍ژاد ـ مشاور مدير عامل و مديركل روابط عمومي و امور بين الملل
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟