خراب شدن اتوبوس پرسپوليس و مخالفت دايي با انجام بازي
حاشيه ديدار فولاد خوزستان و پرسپوليس
با وجود مخالفت سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با برگزاري بازي در هواي غبارآلود اين مسابقه انجام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي در جلسهاي كه پيش از مسابقه با حضور داوران و مسئولان برگزاري مسابقه انجام شد، با برگزاري بازي در هواي غبارآلود اهواز مخالف بود و ميگفت در اين هوا نبايد بازي انجام شود.
* تماشاگران شاهد پرواز خفاشهاي زيادي در ورزشگاه تختي اهواز هستند و براي دقايقي آنها تمركز خود را به پرواز خفاش ها معطوف كردند.
* در جريان مسابقه علي دايي به بازيكنان پرسپوليس اعتراض كرد و اينكه چرا آنها بازي تك ضرب و رواني ارائه نميكنند.
* اتوبوس بازيكنان پرسپوليس هنگام عزيمت از هتل به ورزشگاه خراب شد تا سرخپوشان تهراني مجبور شوند اتوبوس خود را تعويض كنند.
* هنگام نهار امروز و شام شب قبل در هتل پارس اهواز هماهنگيهايي انجام شده بود تا برخي از طرفداران پرسپوليس به همراه خانوادههايشان بتوانند با بازيكنان اين تيم عكس يادگاري بگيرند.
* وحيد هاشميان با وجود اينكه سرش 3 بخيه خورده اما با تاييد پزشك پرسپوليس در فهرست 18 نفره اين تيم قرار گرفت و در دقيقه 57 وارد ميدان شد و با زدن يك گل پرسپوليس را فينال جام حذفي رساند.
سر وحيد هاشميان در ديدار پرسپوليس و سپاهان در مرحله يك مرحله چهارم نهايي شكست.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...




