الهام: اعطای سهام عدالت به 44 میلیون نفر

وی با اشاره به بیانات رهبری که معظم له دو دهه آینده را دهه های پیشرفت و توسعه و حرکت به جلو برای کشور دانستند؛ افزود: توسعه و پیشرفت بطور زنجیروار به هم متّصلند و دولت هم با توجه به هر دو برنامه های خود را طراحی کرده است.
کد خبر: ۱۶۷۵۴
| |
4222 بازدید
سخنگوی دولت گفت :تا پایان امسال بیش از 44 میلیون نفر سهام عدالت دریافت می کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، غلامحسین الهام در سخنرانی پیش ازخطبه های نمازجمعه قم افزود: تاکنون 22 میلیون نفراز روستائیان و مددجویان زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی و طبقات ضعیف جامعه سهام عدالت به ارزش 2 هزار و 500 میلیارد تومان دریافت کرده اند.

الهام حرکت بسوی عمران و آبادانی را ازسیاستهای اولیه دولت عنوان کرد. وی گفت:از سالهای 76 تا 83 حجم بودجه عمرانی 31 میلیارد ریال بوده که این رقم تنها از سال 84 تا 86 یعنی در کمتر از 3 سال به بیش از 31 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به بیانات رهبری که معظم له دو دهه آینده را دهه های پیشرفت و توسعه و حرکت به جلو برای کشور دانستند؛ افزود: توسعه و پیشرفت بطور زنجیروار به هم متّصلند و دولت هم با توجه به هر دو برنامه های خود را طراحی کرده است.

وزیر دادگستری افزود: در تحقق اهداف 5 ساله توجه به ظرفیت های علمی قم به عنوان پایگاه نشر احکام و معارف اسلامی از اولویت های دولت نهم است که در این زمینه اعتبارات ویژه ای برای توسعه زیرساختهای فکری حوزه درنظر گرفته شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی