مخالفت ابراهیم جعفری با توافقنامه امنیتی آمریکا
ابراهیم جعفری نخست وزیر پیشین عراق، باردیگر بر مخالفت خود با اصل امضای توافقنامه امنیتی بلندمدت میان بغداد و واشنگتن تاكید كرد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری اصوات العراق، ابراهیم جعفری، رئیس حزب تازه تاسیس "آشتی ملی" در كنفرانسی خبری در بغداد گفت : اصل این توافقنامه به زیان عراق است و به همین سبب مورد تایید ما نیست.
وی افزود : وقتی شرایط موجود در آن را بررسی می کنیم به این نكته می رسیم كه امضای چنین توافقنامه ای كشور را به خطر خواهد انداخت و استقلال كشور را مخدوش خواهد کرد چنانچه پیش از این آلمان و ژاپن نیز چنین بهایی پرداخته اند.
ابراهیم جعفری با اشاره به سخنان جلال طالبانی، مبنی بر این كه در مذاكرات بغداد- واشنگتن برای امضای توافقنامه امنیتی توافق شد تا نیروهای آمریكایی در سال 2011 از كشور خارج شوند، گفت: تعیین سال خروج نیروهای بیگانه از كشور نكته مثبتی است اما عملی شدن این امر باید با بررسی كارشناسانه نیروهای متخصص عراقی و بین المللی باشد.


