صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و پاکستان

آصف علی زرداری رییس جمهور پاکستان نیز در این تماس تلفنی با تاکید بر اینکه پاکستان همواره در کنار ملت ایران و امت مسلمان قرار خواهد داشت، اظهار داشت: کشورها و دولت‌های منطقه باید توجه داشته باشند که اقدامات آنها مورد سوء استفاده قدرت‌ها قرار نگیرد.
کد خبر: ۱۶۶۰۹۰
| |
2271 بازدید

روسای جمهوری ایران و پاکستان در مکالمه تلفنی بر اتحاد و همبستگی ملت‌ها و دولت‌های اسلامی منطقه و ضرورت هوشیاری در مقابل توطئه‌ها و اختلاف‌ افکنی‌ دشمنان را مورد تاکید قرار دادند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمود احمدی‌نژاد عصر امروز در این مکالمه تلفنی با تاکید بر اینکه دشمنان مشترک دو کشور نمی‌خواهند در منطقه امنیت و آرامش برقرار باشد، اظهار داشت: دشمنان قصد دارند با اختلاف‌انگیزی همه دولت‌ها و ملت‌ها را تضعیف کرده و بدین ‌وسیله به نیات شوم خود دسترسی پیدا کنند.

رییس جمهور افزود: بدون تردید دشمنان به هیچ یک از دولت‌ها و ملت‌های منطقه وفادار نیستند اگر چه ممکن است به طور مقطعی از بعضی دولت‌ها علیه دیگری استفاده کنند اما در آینده نزدیک آنها را هم قربانی زیاده‌ طلبی‌های خود خواهند کرد.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: امروز روزی است که باید بیش از گذشته دست به دست هم داده و در کنار هم در مقابل توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنیم.

آصف علی زرداری رییس جمهور پاکستان نیز در این تماس تلفنی با تاکید بر اینکه پاکستان همواره در کنار ملت ایران و امت مسلمان قرار خواهد داشت، اظهار داشت: کشورها و دولت‌های منطقه باید توجه داشته باشند که اقدامات آنها مورد سوء استفاده قدرت‌ها قرار نگیرد.

وی تصریح کرد: کشورهای منطقه با اتحاد و همبستگی به راحتی می‌توانند شرایط سخت کنونی را پشت سر گذاشته و به آرامش و امنیت برسند.

رییس جمهور پاکستان همچنین گسترش همکاری‌های همه جانبه با ایران را مورد تاکید قرار داد و گفت: پاکستان خواهان همکاری با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌هاست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟