صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترین رویداد روانشناسی ایران در سکوت محض خبری؟!

اکنون این پرسش مطرح است، با وجود زحمات و تلاش های دو ساله کادر اجرایی کنگره بین المللی «روانشناسی، دین و فرهنگ» و به ویژه دانشجویان دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، با این سکوت و بی توجهی مسئولین و البته رسانه ها، آیا شاهد دستاوردهای کاربردی چنین کنگره هایی در جامعه خواهیم بود یا دستاوردهای آن هم در سکوت بایگانی خواهد شد؟
کد خبر: ۱۶۵۸۱۹
| |
14491 بازدید
|

در هفته ای که گذشت، دانشگاه تهران، میزبان نخستین کنگره بین المللی روانشناسی، دین و فرهنگ با حضور مهمانانی از سراسر جهان و علاقه مندان داخلی بود که در عین اعتبار علمی اساتید مدعو و فراوانی مقاله های ارایه شده و سطح بالای کارگاه های آموزشی، متأسفانه بازتابی در رسانه های مکتوب و مجازی نداشت.

به گزارش «تابناک»، این کنگره از 24 تا 26 اردیبهشت در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور اندیشمندانی از آمریکا، کانادا، استرالیا، اتریش، آلمان، مالزی، لهستان، نیجریه و... برگزار شد و مشتمل بر پانزده نشست تخصصی و همچنین هفت کارگاه آموزشی در حوزه روانشناسی، دین و فرهنگ بود.

بنا بر این گزارش، با وجود سطح قابل قبول علمی و فرهنگی این کنگره و ارتباط منطقی آن با نیازهای اجتماعی و دینی جامعه امروز ـ که باعث استقبال گسترده استادان، متخصصان و دانشجویان مرتبط با مباحث روانشناختی، فرهنگی و حوزوی از آن شده بود ـ متأسفانه، به دلیل ناهماهنگی و نبود برنامه ریزی برای ایجاد ارتباط با خبرگزاری ها، مطبوعات و پایگاه های خبری، هیچ کس در بیرون از کنگره از برگزاری آن خبردار نشد!

جالب اینکه با وجود اینکه سخنران مدعو افتتاحیه کنگره سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، آن هم در روز پایانی برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که نشان از اهمیت مباحث مطرح در این کنگره داشت، ولی حتی در پایگاه رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز خبری از برگزاری این کنگره منتشر نشد، در حالی که قاعدتا انتظار می رفت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خود از فعالان و حامیان برگزاری چنین نشست های علمی باشد.

از سویی، گزارش های رسیده حاکی است، برخی از شرکت کنندگان رسمی کنگره نیز به علت بی خبری یا به کنگره نرسیدند و یا در ساعات پایانی به جمع حاضر در سالن افزوده شدند.

اکنون این پرسش مطرح است، با وجود زحمات و تلاش های دو ساله کادر اجرایی کنگره بین المللی «روانشناسی، دین و فرهنگ» و به ویژه دانشجویان دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، با این سکوت و بی توجهی مسئولین و البته رسانه ها، آیا شاهد دستاوردهای کاربردی چنین کنگره هایی در جامعه خواهیم بود یا دستاوردهای آن هم در سکوت بایگانی خواهد شد؟

این پرسش شاید آنجا مفهوم بهتری پیدا کند که در موارد گوناگون، شاهد برگزاری پر سر و صدای همایش ها و سمینارهای گوناگون و البته با هزینه های سرسام آور هستیم که با کمترین خروجی مفید و تنها با هدف ارایه بیلان کاری برگزار شده و صفحات رسانه ها را از آن خود می کنند؛ اما... .

گفتنی است، نخستین کنگره بین المللی روانشناسی، دین و فرهنگ توسط دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشجویان و انجمن علمی دانشجویی مشاوره دانشگاه تهران برگزار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴۰
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
این روزا همه در حال رتق و فتق امور آقای انحرافی اند . کسی فرصت این لوس بازی ها !!!! رو نداره...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
دقیقاً!
یک شرکت کننده در همایش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
من نیز یکی از شرکت کنندگان در همایش بودم که مقاله داشتم و قبل از رفتن به همایش به خانمم گفتم اخبار همایش را از طریق تلوزیون پیگیری کن. چقدر شرمنده شدم در برابر خانمم که هیچ خبری در تلوزیون پخش نشد .در صورتی که بعضی از همایشهای ملی نیز پخش می شد.
جابریان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
با سلام ، متاسفانه به مجموعه علوم انسانی که پایه گذار رشته های فنی و مهندسی می باشد همیشه غفلت شده و در این چند ماهه نیز همایش ها و جلسات متعدد برای تغییر آنها و اسلامی کردن آنها برگزار شده است.تنها سازمانها و شرکتهایی موفق هستند که اداره ارگان خود را بر پایه صحیح و انتخاب درست پرسنل خود از نظر روانشناسی ، جامعه شناسی و ... انجام داده باشند.والسلام
اميد آقا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
معلومه كه رسانه ها نميتوند به اين اتفاقات توجه كنند چون اصلا وقتشو ندارند و بايد به فوتبال بپردازند اونم فوتبال پاك!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
این مشکل به روابط عمومی کنگره برمی گردد، همه می دانیم که یک روابط عمومی فعال با ایجاد ارتباط قوی با رسانه ها، ضمن ارسال پیش خبر از زمان فراخوان مقالات گرفته تا برگزاری نشست خبری، تماس مستقیم و توجیه سردبیران خبر و نیز ارسال دعوت نامه برای اعزام خبرنگار اقدام می کند ضمن آن که با دانشگاه تهران هم باید برای ورود رسانه ها هماهنگ شود. باید پرسید که آیا همه این کارها انجام شده و خبرنگار نیامده که بعید است. احتمالا برگزار کنندگان فکر کرده اند که خبرنگاران خودجوش و خود به خود از مسائل و برنامه های خبری سردرمی آورند!!!! آن ور قضیه هم هست، کسانی که برنامه خبری آنها محتوی ندارد ولی با ارسال چند دعوتنامه فکسی به چند مقام مقبول، مرتب به رسانه ها فشار می آورند که برنامه ما با حضور مسئولان لشگری و کشوری برگزار می شود، بعد که رسانه ها رفتند، می گویند، دعوت کردیم نیامدند!! یعنی راه گول زدن را یافته اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
خسته نباشيد شما چرا اطلاع رساني نكرديد؟؟؟؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
می توانید همه توجه را به دستمزد بازیگرها معطوف کنید
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
وقتی باموضوع مقاله میتوان به دیگران بد و بیراه گفت ده ها اظهار نظر ارسال میشود اما در موضوعات جدی تر دریغ از یکی آیا این نشان از وضعیت باز دید کنندگان نیست
ebadi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
سلام.سايت كنگره از اون موقعي كه من يادم مياد ناقص بود.انگار دلشون نمي خواست كسي مقاله بده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
در مورد کدوم کنگره و کنفرانس در رسانه ها چیزی گفته می شه که شما این جوری موضع گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا در رابطه با کنفرانس برق، کنفرانس کامپیوتر و ... مگه چیزی گفته می شه که اینجا هم گفته بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟