اميني اولين مدال طلاي ايران را صيد كرد
احسان اميني آزادكار وزن 84 كيلوي ايران با پيروزي مقابل كانات بردييف از قزاقستان در ديدار نهايي اين وزن نخستين مدال طلا را براي ايران به ارمغان آورد.
در ادامه نخستين روز از بيستوچهارمين دوره رقابتهاي كشتي آزاد قهرماني آسيا كه از ظهر امروز (پنجشنبه) در سالن يانوف آباد مجموعه پنيس گاردز شهر تاشكند آغاز شده است، احسان اميني در 84 كيلو پس از پيروزي در دور نخست مقابل ريگولنگ سي از چين، در دور دوم زائوربك سوخيف دارنده مدال طلاي جهان از ازبكستان را مغلوب كرد. وي در نيمهنهايي نيز مقابل يوسف عبدالسلاماف، نايب قهرمان المپيك پكن از تاجيكستان به برتري رسيد و راهي فينال شد.
به گزارش فارس ، اميني در ديدار نهايي در 3 تايم و با نتايج يك بر صفر (قزاق)، 4 بر 3 و 3 بر 2 مقابل كانات بردييف از قزاقستان پيروز شد و نخستين مدال طلا را براي تيم كشتي آزاد ايران به ارمغان آورد.
پيش از اين نيز مصطفي آقاجاني نماينده كشورمان در 60 كيلو با شكست مقابل ژوماگازيف از قزاقستان در ديدار نهايي اين وزن به مدال نقره رسيده بود.
در 74 كيلو نيز مرتضي رضاييقلعه پس از شكست در نيمهنهايي مقابل رشيد قرباناف از ازبكستان، براي كسب مدال برنز به مصاف يون سئوك لي از كره جنوبي رفت كه با شكست مقابل حريفش از كسب مدال بازماند. در اين وزن قرباناف از ازبكستان و چانگ يوا زانگ از چين فيناليست شدند.
رقابتهاي اوزان 96 و 120 كيلو فردا (جمعه) برگزار ميشود كه عرفان اميري و كميل قاسمي به مصاف حريفان خود ميروند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟



