اشتغال به معنی پول یا وام دادن به افراد نیست
به گزارش خانه ملت، "سید فاضل موسوی" با بیان اینکه نرخ افراد شاغل در کشور به ویژه حوزه انتخابیهاش کاهش یافته است، تصریح کرد: اشتغال به معنی پول یا وام دادن به افراد نیست، اشتغال پایدار تعریف خاص خود را دارد.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه آمارهای مطرح شده از سوی مقامهای دولتی را قبول ندارد، گفت: ایجاد یک میلیون ۷۰۰ هزار شغل در کشور نیازمند درآمدی ۶۴ هزار ملیارد تومانی است، دولت این مبلغ را از چه منبعی تامین کرده است؟
وی ادامه داد: نرخ ایجاد اشتغال باید با آمار افراد بیمه شده در کشور مطابقت داشته باشد، آیا چنین آماری که از سوی مقامات دولتی مطرح می شود با نرخ افراد بیمه شده تطابقی دارد؟
موسوی اینگونه اعلام آمار را غیر واقعی و بیحساب خواند و تاکید کرد: باید به تفکیک اعلام شود در کدام شهرستان و در کدام استان چه شغلی ایجاد شده است.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: با ادامه این روند ایجاد دو میلیون و ۵۰۰ هزار شغل پایدار را تا پایان سال امری نشدنی است. امروزه ایجاد یک شغل پایدار نیازمند ۴۰ میلیون تومان اعتبار است. دولت این مبلغ را از چه منبعی میخواهد تامین کند؟


