صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دایی: تعطیلی هفته پنجم عاقلانه ترین تصمیم بود

کد خبر: ۱۶۵۴۸
| |
1448 بازدید

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: اعلام تعطیلی هفته پنجم رقابتهای فوتبال باشگاه های برتر کشور عاقلانه ترین تصمیم بود

علی دایی پس از پایان تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان برای انجام بازی تدارکاتی با تیم ملی فوتبال اذربایجان در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود : تعطیلی رقابت های فوتبال باشگاه های برتر کشور تصمیمی عاقلانه بود که باید زودتر گرفته می شد.

وی گفت: بهترین بازیکنان باشگاه ها را انتخاب می کنیم و طبیعی است نبود این بازیکنان باشگاه ها را متضرر می کند.

دایی افزود: تعطیلی رقابت های باشگاه های برتر به تیم ملی و تیم های باشگاهی کمک می‌کند.

وی درباره آمادگی بازیکنان تیم ملی فوتبال برای بازی تدارکاتی با تیم ملی فوتبال اذربایجان هم گفت: بازیکنان تیم ملی فوتبال دیروز و امروز تمرین کردند و همه برای برگزاری یک بازی خوب با تیم اذربایجان امادگی دارند.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت:پس از بازی با اذربایجان جمعه صبح برای 4 روز به کیش می رویم و پس از بازگشت به تهران ، 14 شهریور به عربستان می رویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟