صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
كريمي:

به‌خاطر سقوط استيل‌آذين خجالت‌زده ام

بازيكن فصل گذشته شالكه آلمان گفت: در مورد سقوط استيل ‌آذين به دسته اول شرمنده مالك اين باشگاه هستم.
کد خبر: ۱۶۵۲۹۵
| |
2322 بازدید
علي كريمي در گفت‌و‌‌گو با وب‌سايت رسمي خود در‌خصوص حضورش در آلمان و تيم شالكه اظهار داشت‌: اگر چه فرصت چنداني براي بازي پيدا نكردم، اما همين كه به عنوان يك ايراني در صف تيمي مدعي در بالاترين سطح جهان قرار گرفتم، احساس غرور و شادماني داشتم و در اين مدت تمرينات بسيار منظم و سنگيني را پشت سر گذاشته و با وجود چندين مصدوميت در شرايط خوبي قرار دارم‌. 

كريمي در‌خصوص شايعاتي مبني بر حضورش در پرسپوليس براي فصل آينده عنوان كرد‌: قرمزي پرسپوليس از تن و روان من پاك نمي‌شود‌. بي‌ترديد چنانچه در ايران باشم در اين باشگاه را خواهم زد و در صورتي كه اين در باز شود، آدرس ديگري را نمي‌شناسم. 

هافبك سابق تيم ملي و پرسپوليس در‌خصوص اتفاقات اين روزهاي پرسپوليس گفت: از آنجايي كه اين باشگاه داراي هواداران ميليوني و همواره زير ذره‌بين قرار دارد تا حدودي در جريان اخبار آن قرار گرفتم و اميدوارم با تلاش و همت گروه مديريت، كادر فني و فداكاري بازيكنان و غيرت و همت آنها جام حذفي و سهميه آسيايي را كسب كنند. 

وي در‌خصوص حضور كارلوس كي‌روش در تيم ملي فوتبال ايران و انگيزه‌اش افزود: تنها مكاني كه مي‌توانيم بدهكاري‌هاي خود را به اين مرز و بوم و مردم خوب و مهربانش ادا نماييم،‌ خدمتگزاري صادقانه و تا پايان جام براي تيم ملي و چنانچه مورد توجه مربي بزرگي مثل كارلوس قرار بگيريم اين فرصت خدمتگزاري را از دست نخواهم داد و در غير اينصورت براي تيم ملي كشورم آرزوي موفقيت مي‌كنم. 

كريمي با اشاره به بيماري ناصر حجازي گفت: از خداوند براي ناصرخان حجازي آرزوي سلامتي مي‌‌كنم. همين‌طور قهرماني سپاهان را كه مزد انضباط تيمي و سازماندهي مديرانشان بود تبريك مي‌گويم و از تمام دوستان خبرنگار عزيز كه مي‌دانم زحمات زيادي را متحمل مي‌شوند، تقاضا دارم توجهي به مصاحبه‌هاي غيرواقعي و خارج از وب‌سايت شخصي‌ام نداشته باشند تا همه در كنار هم در فضايي آرام قرار داشته باشيم. 

كاپيتان سابق استيل آذين در مورد سقوط اين تيم به ليگ دسته اول نيز گفت: تيم خيلي خوبي داشتيم و مي‌توانستيم گام‌هاي بعدي را هم بهتر و موفق‌تر برداريم‌ اما مجموعه‌اي از ناهماهنگي‌ها و كم‌كاري‌ها باعث شد تا بهترين فرصت براي يك تيم خصوصي از بين برود‌. 

علي كريمي ادامه داد: من به شخصه خود را بيش از همه مقصر مي‌دانم و در اين راه احساس گناه مي كنم. از سويي خجالت زده‌ مالك باشگاه هستم و از سوي ديگر شرمنده تعدادي از بازيكنان كه به خواست من به اين باشگاه آمدند و دچار لطمات جبران‌ناپذيري شدند. 
وي با اشاره به اظهارات مهريزي مديرعامل پيشين باشگاه استيل آذين گفت: هدايتي و مهريزي سال‌هاي طولاني با يكديگر دوست و همكار بودند و در كنار يكديگر تجارت كردند اما آنچه به من مربوط مي شود اين است كه حقيقتاً به خاطر شكست‌‌ها و عدم‌كارايي در جريان مسابقات به نوعي دچار وجدان درد شده و در پي آن بودم كه بار گناهان خود را نسبت به اين قصور و ناكامي جبران كنم. 

وي ادامه داد: به همين خاطر با خلوص نيت و طي نامه‌اي به آقاي هدايتي باقيمانده طلبم را بخشيدم و هرگز اين تصور را نداشتم كه پولم سوخت مي‌شود. چون هدايتي همواره نسبت به تعهداتش احساس مسئوليت كرده و من حتم داشتم تحت هر شرايطي مطالباتم را مي‌گيرم. 
كريمي اضافه كرد: مهريزي هم در مقطعي براي باشگاه زحمات زيادي كشيد. به‌خصوص سال اول كه توفيقات قابل توجهي هم داشتيم. اميدوارم كه سوء تفاهمات برطرف شود و اين دو دوست قديمي مشكلات خود را حل و فصل كنند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟