صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کوثری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری:

عدالت باید در برخوردهای مسئولان به وجود آید

نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره بر تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اجرای عدالت با بیان آنکه با عدالت مدنظر رهبری فاصله داریم ، خاطرنشان کرد: باید این عدالت در برخوردهای مسئولان به وجود آید.
کد خبر: ۱۶۵۲۷۳
| |
1782 بازدید
نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره بر تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اجرای عدالت با بیان آنکه با عدالت مدنظر رهبری فاصله داریم ، خاطرنشان کرد: باید این عدالت در برخوردهای مسئولان به وجود آید.

به گزارش خانه ملت، "اسماعیل کوثری" با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری  براجرای عدالت در جامعه، گفت: بحث عدالت به معنای واقعی این است که هر چیزی سر جای خود قرار بگیرد و باید بگوییم "علی ابن‌ابیطالب" نیز که اسوه و الگوی عدالت بودند آنچنان که دلشان می خواست عدالت پیاده شود،  نشد. 

نماینده مردم تهران،  ری،  شمیرانات و اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی ایران هم درمقاطعی و مثلا در زمان جنگ یا در دولت‌های نهم و دهم این کارانجام شده، اما ما با عدالت مد نظرحضرت علی (ع) و مقام معظم رهبری هنوز فاصله داریم. 

نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان آنکه قدم‌های اولیه برای اجرای عدالت برداشته شده، تصریح کرد: عدالت ابعاد مختلفی دارد و این طور نیست که بگوییم فقط با اجرایی کردن بعد مادی آن تمام می‌شود، چه در برخوردهایمان با یکدیگر وچه در رابطه با اخلاق باید به این موضوع توجه کنیم. 

 

درحال حاضر تا حد زیادی با عدالت فاصله داریم

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی، ادامه داد: دراین صورت می‌توانیم به آن چیزی که رهبری به دنبال آن است یعنی حداکثرعدالت برسیم، چرا که در حال حاضر تا حد زیادی با عدالت فاصله داریم.

 کوثری با بیان آنکه رهبری عدالت را به عنوان موضوع راهبردی نظام اسلامی  دنبال می کنند، تصریح کرد: نمی‌توانیم بگوییم مطلقا برای عدالت مد نظررهبری هیچ اقدامی نشده، اما هنوز باید گام‌های بلندی برای رسیدن به این آرمان برداشته شود. 

نماینده مردم تهران دررابطه با وظایف مسئولان کشوردراین زمینه، گفت: بعد از پیروزی انقلاب برای رسیدن به این عدالت توسط مسئولان کشور سعی و تلاش صورت گرفته، اما باید این عدالت در برخوردهای مسئولان به وجود آید که آن را بعضی از مسئولان تا حدی پیاده می کنند. 

وی ادامه داد: واقعیت آن است از آنجایی که بحث عدالت گسترده است باید گفت اگرمی‌خواهیم به این سمت حرکت و قدم برداریم مسئولان باید جلوتر از همه موضوع را پیگیری و هم درعمل همه مسئولان نسبت به این مسئولیت حساس باشند. 

کوثری نتیجه گیری کرد:اگر چنین شود مردم هم به دنبال مسئولان کشور برای اجرای عدالت حرکت می کنند و این مهم سریعتر محقق می شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز سه شنبه- ۲۷ اردیبهشت ماه-  در دومین نشست اندیشه‌های راهبردی در جمهوری اسلامی، با تأکید بر ضرورت تلاش جدی و تضارب آرای اندیشمندان و متفکران برای دستیابی به نظریه اسلامی ناب در باب عدالت، کارهای انجام شده برای تحقق عدالت اجتماعی را در سه دهه اخیر خوب ارزیابی کردند اما افزودند: وضع فعلی، مطلقاً راضی کننده نیست چرا که نظام اسلامی به دنبال اجرای حداکثر عدالت و تحقق کامل عدالت به مفهوم یک ارزش مطلق و همگانی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟