صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع وهابیون بحرین و درخواست اعدام شیعیان

در این تجمع، وهابیون «محمد خالد» چهره سرشناس وهابیون بحرين همچنین در شعارهای خود خواستار اخراج همه شیعیان از شرکت‌ها و اداره جات دولتی به ویژه دانشگاه شدند.
کد خبر: ۱۶۴۸۰۲
| |
12309 بازدید

به گزارش شیعه آنلاین، دو روز پیش شیعیان بحرین تجمع اعتراضی «جمعه دفاع مقدس» را برگزار کردند. در مورد آمار دقیق تعداد افراد حاضر در این تجمع اخبار و اطلاعاتی در دست نیست اما به نظر می‌رسد هزاران شهروند معترض از مجموع 600 هزار جمعیت این کشور در تجمع روز جمعه شرکت کردند.

در همین راستا و در واکنش به این تجمع، وهابیون بحرین نیز که خواستند خودي نشان بدهند، در یکی از میدان‌های منامه تجمع کرده و حمایت خود از رژیم آل خلیفه و آل سعود و جنايت هاي اين دو را اعلام کردند.


گفته می‌شود تجمع وهابیون بحرین در یکی از میدان‌های منطقه «بستین» برگزار شد و آنان در تجمع خود شعارهایی علیه شیعیان و جمهوری اسلامی ایران سر دادند. آنها همچنین با شعارهای نژاد پرستانه خود، خواستار اعدام چهره‌های سرشناس شیعیان و همه بازداشت شدگان شیعی شدند.

شایان ذکر است در این تجمع، «محمد خالد» چهره سرشناس وهابیون بحرين دقايقي به سخنراني پرداخت. وي در اظهارات خود خواستار اخراج همه شیعیان از شرکت‌ها و اداره جات دولتی به ویژه دانشگاه‌ها شد. حاضرين در اين تجمع نيز همين درخواست‌ها را به صورت شعار سر مي دادند.

در مورد تعداد وهابیون تجمع کننده نیز آمار و اطلاعات دقیقی در دست نیست اما آنچه که به نظر می‌رسد و شواهد نشان می‌داد، تعدادشان از 50 نفر هم کمتر بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟