صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح ويژه برخورد با تخلف «ورود ممنوع»

سردار حسين رحيمي بااشاره به اينكه متاسفانه برخي تخلفات رانندگي در تهران براي تعدادي از رانندگان به صورت عادت درآمده است و بعضا حرمت تابلوهاي راهنمايي و رانندگي از سوي اين افراد شكسته مي‌شود گفت: بر اين اساس پليس راهور تهران برنامه‌هاي ويژه‌اي براي برخورد با اين تخلفات تدوين كرده است كه از روز شنبه به مرور و مرحله به مرحله به اجرا گذاشته مي‌شود.
کد خبر: ۱۶۴۳۷۳
| |
16426 بازدید
|

خبرگزاری ایسنا خبر داد: رييس پليس و راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از اجراي طرح ويژه برخورد با تخلف «ورود ممنوع» از شنبه در پايتخت خبر داد.

سردار حسين رحيمي بااشاره به اينكه متاسفانه برخي تخلفات رانندگي در تهران براي تعدادي از رانندگان به صورت عادت درآمده است و بعضا حرمت تابلوهاي راهنمايي و رانندگي از سوي اين افراد شكسته مي‌شود گفت: بر اين اساس پليس راهور تهران برنامه‌هاي ويژه‌اي براي برخورد با اين تخلفات تدوين كرده است كه از روز شنبه به مرور و مرحله به مرحله به اجرا گذاشته مي‌شود.

وي با اشاره به بررسي‌هاي صورت گرفته در اين خصوص افزود: اخيرا تخلف ورود ممنوع در پايتخت از سوي رانندگان و موتورسواران افرايش يافته است.

رييس پليس راهور تهران تصريح كرد: متاسفانه شاهديم كه برخي رانندگان به هيچ عنوان به تابلوهاي عبور ممنوع توجهي نمي‌كنند. اين در حاليست كه اگر كوچه يا خياباني عبور ممنوع است حتما مسايل ترافيكي و ايمني در نصب اين تابلو لحاظ شده است.

وي با اشاره به اينكه رانندگان بايد حتما به تابلوها و علائم رانندگي توجه ويژه داشته باشند گفت: براساس طرح ويژه پليس راهنمايي رانندگي تهران بزرگ از روز شنبه عوامل راهنمايي و رانندگي به طور جدي با تخلف ورود ممنوع برخورد كرده و رانندگان خودرويي كه از معابر عبور ممنوع تردد مي‌كنند ضمن اعمال جريمه 13 هزار توماني، 4 امتياز منفي نيز بر اساس قانون جديد براي آنها ثبت مي‌شود.

رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه بخشي از تخلفات ورود ممنوع مربوط به موتورسيكلت‌سواران است افزود: رانندگان اين دسته از وسائط نقليه نيز از شنبه ضمن اعمال قانون و اختصاص نمره منفي به آنها، نسبت به انتقال موتورسيكلتشان به پاركينگ اقدام مي‌شود.

حرمت تابلوهاي راهنمايي و رانندگي را باز مي‌گردانيم

ترافيك تهران 20 درصد روانتر شده است

سردار رحيمي در عين حال تصريح كرد: يكي از برنامه‌هاي پليس راهور تهران در سال جاري بازگرداندن حرمت علايم رانندگي در پايتخت است كه در اين راستا بزودي طرح‌هاي ويژه‌اي به مرحله اجرا گذشاته مي‌شود تا رانندگان تهراني از رانندگي در ترافيك منظم لذت ببرند.

وي از همراهي خوب شهروندان در اجراي قانون جديد جرائم رانندگي در پايتخت تقدير كرد و گفت: با اجراي قانون جديد ميزان تخلفات رانندگي كاهش يافته و تعداد افرادي كه رعايت قوانين و مقررات رانندگي را نمي‌كردند كمتر شده‌اند.

رييس پليس راهور تهران تاكيد كرد: جديت در اجراي محدوده زوج و فرد توسط پليس موجب شده كه تعداد قابل توجهي از شهروندان با خودروهاي شخصي خود از منزل حركت نكنند و از خودروهاي عمومي استفاده كنند. از سوي ديگر اجراي طرح‌هاي انضباط ترافيكي بويژه طرح برخورد با توقف‌هاي ساكن بر روي ترافيك تاثيرگذار بوده و آمارها براساس سنجش مركز كنترل ترافيك تهران نشان مي‌دهد كه ميزان ترافيك پايتخت در سال جاري 20 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش داشته است.

كاهش قابل توجه ترافيك اطراف نمايشگاه كتاب امسال

سردار رحيمي از كاهش قابل توجه ترافيك اطراف نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران خبر داد و به ايسنا گفت: ترافيك اطراف اين نمايشگاه نسبت به سالهاي گذشته روان شده و كاهش بسيار محسوسي داشته است.

وي با اشاره به اينكه براساس برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته توقف در شعاع 150 متري اطراف محل برگزاري نمايشگاه در مصلي امام خميني (ره) ممنوع شده است افزود: در عين حال دو پاركينگ با ظرفيت سه هزار پارك نيز براي توقف خودروها، علاوه بر پاركينگ‌هاي سال گذشته به مجموعه نمايشگاه افزوده شده است.

رييس پليس راهور تهران با اشاره به حضور پررنگ عوامل راهنمايي و رانندگي در محل برگزاري نمايشگاه تهران تصريح كرد: ماموران پليس با هرگونه توقف حاشيه‌اي به ويژه در خيابان‌هاي شهيد بهشتي و بزرگراه رسالت به طور جدي برخورد مي‌كنند. در عين حال تسهيلات ويژه‌اي براي مراجعه كنندگان و برگزاركنندگان نمايشگاه در نظر گرفته شده است تا آنها بتوانند به راحتي در اين محدوده‌ها تردد كنند.

وي تصريح كرد: بررسي‌ها نشان مي‌دهد علي‌رغم افزايش قابل توجه حجم بازديدكنندگان از نمايشگاه كتاب نسبت به سالهاي گذشته، جذب بار ترافيكي در معابر اطراف اين نمايشگاه نسبت به دوره‌هاي قبل بهتر شده و شاهد ترافيك بسيار روانتري نسبت به قبل هستيم.

سردار رحيمي در عين حال از همكاري خوب شهروندان تهراني براي استفاده از حمل و نقل عمومي جهت بازديد از نمايشگاه كتاب تهران تقدير كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
سردار بهتر است بجای خیابان بهشتی سری به کوچه پس کوچه های روبروی نمایشگاه بزنند تا ببینند ساکنین اطراف چه عذابی می کشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
مشکل اینجاست با کدام کار کارشناسی کوچه و خیابانهایی که خانه و کاشانه مردم است و تردد زیادی هم ندارد یکطرفه شده؟ و برای رفتن به خانه هایمان باید صد دور قمری بزنیم بهتر نیست مجددا" این محله ها از لحاظ ترافیکی بررسی شوند.و مدم هم در این طرح مشارکت داده شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
با تشکر از این اقدام نیروی انتظامی ، لطفا خیابان های خوش شمالی و
رودکی شمالی حدفاصل خیابان آزادی و خیابان نیایش هم مد نظر قرار گیرد .
اکثر باصطلاح رانندگان با سرعت بالا در ورود ممنوع حرکت می نمایند !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
با تشکر از زحمات شبانه روزی ماموران زحمت کش راهنمایی و رانندگی از محضر سردار رحیمی بعنوان یک شهر وند ساکن در منطقه ولنجک تقاضا دارم با توجه یکطرفه بودن مسیر شمال به جنوب خیابان اصلی منطقه فکری به حال مسیر برگشت ساکنین منطقه نموده حد اقل با نصب تابلو ایستادن ممنوع در یکی از اضلاع خیابان ساسان کمک زیادی به روان شدن این مسیر بویژه درموقع تعطیلی مدارس بعمل میاید باتشکر مجدد
مهرداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
سلام
مسولین محترم عنایت داشته باشند که ورود ممنوع عموما در خیابانهای اصلی خیلی کمتر از خیابانهای فرعی است و به همین جهت باید نیروی لازم و کافی را برای اینگونه معابر در نظر گیرند. ضمنا یکی دیگر از عواملی که در برخی تقاطع ها ایجاد ترافیک غیر متعارف می کند نا همواری سطح خیابان است که با وجود این نا همواری خودروها مجبور به کاهش سرعت و در نتیجه ایجاد ترافیک می باشد که تقاطع میرداماد ولی عصر (در امتداد ورود به میرداماد) یکی از آنها است.
آبادان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
در مورد ورود موتورسواران به پیاده روها و همچنین سد معبر خیابانها توسط بعضی مغازه دارها چه اقدامی میشود؟
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۳
ای بابااااااا.تورو خدا یه مامور پلیس هم به داد ما بفرستید خیابان ولیعصر خیابان دامن افشار پشت مجتمع پایتخت.خسته شدیم از دست یک عده مردم خودخواه که این مسیر ورود ممنوع رو میان بعد هم حق اعتراضی که ندارید هیچ بدهکار هم میشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
در محله ما اگر خودروها ورود ممنوع حرکت نکنند روزشان شب نمی شود. (مثلا خیابان بهبودی حد فاصل خیابان نیایش تا خیابان آزادی مقابل چشمان حداقل 5 مامور مستقر در تقاطع با خیابان آزادی!) حتی بارها راه کاملا بند آمده و مجبور به تماس با 110 شده ام.
اگر چه برای همه جا نمی شود مامور تمام وقت گمارد ولی پیشنهاد می کنم بصورت رندوم و به مدت یک ساعت در روز یک نفر مامور در خیابانهای یک طرفه حاضر شده و اعمال قانون کند. در اینصورت با پیگیری مستمر می تواند ریشه عبور ممنوع را خشکاند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
خواهشمندم فقط به رانندگان توصیه نداشته باشید . اولین توصیه به خود راهنمایی و رانندگی که اینقدر با زمان چراغهای راهنمایی و رانندگی بازی نکنند خصوصا با زمان پایانی قرمز به سبز و دومین توصیه به عابرین پیاده است که موکد بفرمایید زمانی که چراغ برای آنهافقط سبز است از عرض چهارراه عبور بفرمایند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
سردار خدا عمرت بده... بسياري از رانندگان اصلا" به هيچ قانون و حساب و كتابي پابند نيستند و خودرو را وسيله يكه تازي و انجام هر كاري كه برايشان راحت تر است فرض مي كنند...
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟