میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قرآن، گل و قلم؛ نمادهای انقلاب یمن

"شوقي قاضي" روز پنجشنبه درگفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: حوادث کنوني يمن، جنگ و جنايت عليه بشريت است چرا که صدها نفر کشته و يا زخمي شده اند و باران گلوله شب و روز بر سر جوانان تحصن کننده در ميدان "التغيير" در شهر صنعا پايتخت يمن و خيابان هاي اطراف آن مي بارد.
کد خبر: ۱۶۴۲۹۸
| |
4859 بازدید

عضو کميسيون آزادي های پارلمان يمن با تاکید برمسالمت آميز انقلاب مردمي اين کشور گفت که قرآن کريم، شاخه هاي گل و قلم نمادهای انقلاب جوانان یمنی است که در برابر گلوله هاي آتشین نيروهاي امنيتي و مزدوران رژيم "علي عبدالله صالح" ديکتاتور حاکم بر کشورشان ایستاده اند.

"شوقي قاضي" روز پنجشنبه درگفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: حوادث کنوني يمن، جنگ و جنايت عليه بشريت است چرا که صدها نفر کشته و يا زخمي شده اند و باران گلوله شب و روز بر سر جوانان تحصن کننده در ميدان "التغيير" در شهر صنعا پايتخت يمن و خيابان هاي اطراف آن مي بارد.

وي تاکيد کرد: هيچ یک از جوانان انقلابی یمن مسلح نيستند و بطري هاي آتش زا با خود حمل نمي کنند بلکه به جاي آن قرآن کريم، شاخه هاي گل و قلم در دست دارند.

عضو کميسيون آزادي های پارلمان يمن تصریح کرد:جوانان انقلابی يمن خواستار نافرماني مدني در کشور شده اند و این حرکت در برخي از استان ها از جمله تعز، لحج، عدن و ابين به ميزان 90 درصد اجرايي شده و موجب شده است تا رژيم عبدالله صالح اراده خود را از دست بدهد.



قاضی خاطرنشان کرد: امروز رژيم عبدالله صالح بخوبي مي داند که زمان سرنگوني آن نزديک است و به همين دليل رفتار جنون آميزي در پيش گرفته است.

وی با تأکيد برمخالفت جوانان انقلابی یمن با طرح شوراي همکاري خليج فارس درباره کشورشان گفت: جوانان يمن تصميم گرفتند تا به ساختمان نخست وزيري نزديک شوند اما تک تيراندازها و نيروهاي رژيم به سمت آنها شليک کردند.

عضو کميسيون آزادي هاي پارلمان يمن درباره علت جلوگيري رژيم هاي ديکتاتور عرب از فعاليت آزاد رسانه ها در کشورهايشان اظهار داشت: هدف از اين کار جلوگيري از انعکاس حقايق است و رژيم هاي ديکتاتوري براي حفظ خودشان به دروغ و نيرنگ متوسل مي شوند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت