صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه دولت براي عدم افزايش قيمت مسكن

وزير مسكن و شهر سازي ادامه واگذاري زمين رايگان و تسهيلات ارزان قيمت را از جمله برنامه‌هاي دولت برشمرد كه ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۶۴۰۷۲
| |
9533 بازدید

خبرگزاري فارس گزارش داد: وزير مسكن و شهر سازي با تأكيد بر اينكه افزايش 35 درصدي كه مطرح شده درست نيست، گفت كه دولت برنامه يك سال براي جلوگيري از افزايش قيمت مسكن و اجاره بها دارد.

عليرضا نيكزاد، وزير مسكن و شهر سازي كه در حاشيه جلسه امروز هيأت دولت با خبرنگاران گفت‌و‌گو مي‌كرد، در پاسخ به پرسشی مبني بر اينكه براي جلوگيري از قيمت مسكن و اجاره بها دولت چه برنامه‌اي دارد، گفت: دولت برنامه هاي سال 89 و 88 خود را در مورد مسكن را ادامه مي‌دهد و افتتاح مسكن مهر را نيز همچنان در دستور كار داريم.

وي با اشاره به افتتاح 22 هزار واحد مسكن مهر در اصفهان كه قرار است روز شنبه با حضور معاون اول رئيس جمهور انجام شود، اظهار داشت: دولت در سال 90 نيز برنامه‌هاي خود درخصوص مسكن مهر را ادامه مي‌دهد كه در همين راستا، دو ميليون ششصد واحد مسكن شهري و روستايي افتتاح خواهد شد.

وزير مسكن و شهر سازي ادامه واگذاري زمين رايگان و تسهيلات ارزان قيمت را از جمله برنامه‌هاي دولت برشمرد كه ادامه خواهد داشت.

نيكزاد همچنين در پاسخ به اين كه با توجه به اينكه در فصل جابه جايي خانواده‌ها قرار داريم و شاهد افزايش اجاره بهاء هستيم، دولت چه برنامه‌اي براي اين موضوع دارد، گفت: افزايش 35 درصدي كه مطرح شده درست نيست و ما برنامه يك سال براي جلوگيري از افزايش قيمت مسكن و اجاره بها داريم.

وي همچنين ادامه داد: در فصل جابه جايي تلاش مي‌كنيم، عمده واحدهاي مسكن مهر را افتتاح كنيم و در همين راستا هر پانزده روز يك افتتاح داريم.

وزير مسكن و شهر سازي با بيان اينكه در همه استان‌ها تا آخر سال به صورت نوبتي افتتاح مسكن مهر را خواهيم داشت، اظهار داشت: دولت در راستاي پيگيري برنامه‌هاي گذشته خود به پروژه‌هاي نيمه تمام كمك كرده و در سطح كشور پروژه‌هاي را به صورت منظم افتتاح خواهد كرد.

نيكزاد در پاسخ به اين كه در فصل جابه جايي خانوارها بيشتر شاهد افزايش قيمت اجاره بها هستيم، گفت: اين موضوع به خاطر پايين آمدن سود و تسهيلات بانكي است كه موضوع از اينجا سرچشمه مي‌گيرد كه ديگر برخي ها به جاي رهن اجاره مي‌گيرند و ما براي جلوگيري از اين موضوع عمده واحدهايي كه واجدين شرايط نام نویسی كرده‌اند در اين ايام افتتاح مي‌كنيم تا به مردم فشار نيايد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟