صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگيري هواداران پس از پايان مسابقه

ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا در جريان برگزاري ديدار تيم‌هاي ذوب آهن و الشباب چندين بار تهديد و تصميم به قطع اين مسابقه داشت.
کد خبر: ۱۶۳۹۶۷
| |
2110 بازدید

در حالي‌كه هواداران ايراني حاضر در ورزشگاه فولادشهر به 2 دسته تقسيم شده بودند و گروهي ذوب آهن و عده‌اي هم مردم بحرين را تشويق و حمايت مي‌كردند،

به گزارش خبرگزاري فارس، استيون كيم، ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا كه شاهد اين اتفاقات بود و از اين صحنه‌ها نيز عكس گرفت، چندين بار با تلفن همراه خود با مسئولان ارشد AFC تماس برقرار كرد و تصميم به تعطيلي و قطع اين ديدار داشت كه با وساطت ماموران انتظامي و مسئولان ايراني حاضر در ورزشگاه از اين موضوع منصرف شد.
مسئولان حراست حاضر در ورزشگاه به وي قول دادند كه به سرعت به اين ماجرا پايان خواهند داد.

* پس از پايان اين ديدار نيز هواداران كه به دو دسته تقسيم شده بودند با هم درگيري لفظي و فيزيكي پيدا كردند كه به ضرب و شتم يكديگر نيز پرداختند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟