صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش تخلفات رانندگی در نخستین هفته اجرای قانون جدید

کد خبر: ۱۶۳۵۲۷
| |
1571 بازدید

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: تخلفات راهنمایی و رانندگی در هفته نخست اجرای قوانین جدید راهنمایی و رانندگی 14 درصد کاهش داشت.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار مؤمنی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه هفته نخست اجرای این قانون بیشتر به اطلاع رسانی، تذکر و آموزش بخصوص در مواردی که قانون تغییر محسوسی کرده بود اختصاص داشت افزود: در این مدت سرعت متوسط در جاده ها 9 کیلومتر در ساعت کاهش داشت.

وی گفت: استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی نیز 12 درصد کاهش داشت و بیش از دو و نیم میلیون بار تذکر، راهنمایی و اطلاع رسانی به مردم ارائه شد.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه مردم به خوبی قوانین جدید را رعایت کردند گفت: از دیروز اجرای بخش های جدیدی از قانون جدید راهنمایی و رانندگی آغاز شده است.

سردار مؤمنی افزود: بعد از چند ماه می توان ارزیابی دقیق تری از اجرای قوانین جدید داشت وتاکنون بخش هایی از ظرفیت های این قانون به کار گرفته شده است.

وی گفت: بخش های دیگری از ظرفیت های این قانون، مرحله به مرحله و با تدوین آئین نامه های مربوط، اجرا می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟