صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقلال به سقوط نزديك شد !

با اعلام رأي كميته استيناف مبني بر كسر 3 امتياز از استقلال اهواز، اين تيم به سقوط به ليگ دسته دوم نزديك‌تر شد.
کد خبر: ۱۶۳۳۹۶
| |
3550 بازدید
|
۲
با توجه به حكم كميته انضباطي فدراسيون و ابلاغ آن به سازمان ليگ بنا بر شكايت حميدرضا بابايي، سنگربان سابق استقلال اهواز بهمن ماه سال گذشته 3 امتياز از استقلال اهواز كسر شد، اما از آنجايي كه مسئولان استقلال اهواز به اين رأي اعتراض كردند، امتيازي از اين تيم كسر نشد و رأي به كميته استيناف ارجاع داده شد. 

به گزارش فارس ، بر همين اساس با حكم كميته استيناف كه در واقع تأييد حكم كميته انضباطي بود و امروز اعلام شد، استقلال اهواز با كسر شدن 3 امتياز 21 امتيازي شد و به رده سيزدهم جدول گروه دوم رقابت‌هاي ليگ دسته اول نزول كرد تا يك گام ديگر به سقوط به رقابت‌هاي ليگ دسته دوم نزديك تر شود. 

به اين ترتيب داماش دورود كه تا پيش از اين در گروه دوم در خطر سقوط قرار داشت با 25 امتياز در ليگ دسته اول ماندني شد و اضطراب سقوط گريبان تيم‌هاي فولاد يزد 24 امتيازي و استقلال اهواز 21 امتيازي را گرفت. 
در گروه دوم سقوط سپيدرود رشت قطعي شده و در صورتي كه استقلال اهواز نيز نتواند از بازي فردا امتيازات كامل را كسب كند با ليگ دسته اول نيز خداحافظي خواهد كرد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
naugncad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
prwtxrwq
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟