صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتايج هفته دوم ليگ برتر انگليس

کد خبر: ۱۶۳۰۹
| |
1977 بازدید

هفته دوم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي برتر انگليس با دومين پيروزي پياپي ليورپول و شکست تيم هاي لندني تاتنهام و آرسنال آغاز شد.

به گزارش برنا، در مهمترين بازي ديشب تيم ليورپول در ورزشگاه "آنفيلد" به مصاف ميدلزبورو رفت و در حالي که تا دقايق پاياني برابر ميهمان آبي پوش خود با يک گل عقب بود،اما به لطف دو گل "جيمي کاراگر" و "استيون جرارد" دومين پيروزي در فصل جديد را جشن گرفت و صدرنشين شد.

اما آرسنال که در هفته اول به سختي وست برومويچ را مغلوب کرده بود،در خانه فولهام با يک گل شکست خورد.اين پيروزي براي شاگردان "روي هاجسون" در حالي به دست آمد که "آندرانيک تيموريان" از دقيقه 82 به جاي "دني مورفي" وارد ميدان شد.

نتايج کامل بازي هاي برگزار شده به شرح زير است:

* بلکبرن 1 (رابرتس 38)
هال سيتي 1 (گارسيا 40)

* ليورپول 2 (کاراگر 85 – جرارد 90)
ميدلزبورو 1 (ميدو 70)

* نيوکاسل 1 (اوون 71)
بولتون صفر

* استوک سيتي 3 (لاورنس 30 پنالتي – فولر 80 – سيديبه 90)
استون ويلا 2 (کاريو 63 – لارسن 84)

* تاتنهام 1 (جيناس 73)
ساندرلند 2 (ريچاردسون 55 – سيسه 83)

* وست برومويچ 1 (بدنار 89 پنالتي)
اورتون 2 ( عثمان 65 – ياکوبو 76)

* فولهام 1 (هانگلند 21)
آرسنال صفر

در ادامه اين بازي ها امروز دو ديدار برگزار مي شود که طي آن ويگان ميزبان چلسي است و منچسترسيتي به مصاف وستهام مي رود.در آخرين بازي هفته نيز فردا منچستريونايتد ميهمان پورتس موث خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟