صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ قابل تأمل ارشاد به تحصن یک ناشر؛ غرفه را جمع کنید!

با این حال، معاون فرهنگی ارشاد به یک نکته اشاره نکرده و آن این که چگونه غرفه ای که هنوز کارش را آغاز نکرده، تخلف کرده و به همین دلیل، توقیف شده است؟! نکته دیگر آن که بنا بر آیین نامه انضباطی کمیته ناشران داخلی ناشران در ماده یک، بند 3 در بخش ارایه کتب زیر ممنوع است، آمده؛ کتب منتشره پیش از سال 85، حال آن که رییس نمایشگاه کتاب، خود این بند را نمی داند و...!
کد خبر: ۱۶۲۹۹۰
| |
17686 بازدید
|
سرویس فرهنگی ـ پس از انتشار خبر تحصن مدیر انتشارات تیمورزاده، از ناشران کشور در حوزه کتب دانشگاهی و پزشکی، مسئولان مربوطه نه تنها برای حل مشکل این ناشر، کاری نکردند، بلکه غرفه او را بدون هیچ دلیلی تعطیل کردند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، فرهاد تیمورزاده، پس از تحصن چند روز پیش خود، با انتشار نامه ای، اهم مشکلات پیش آمده را اعلام و در گفت وگو با خبرنگار ما تأکید کرد: قصد او از این تحصن به هیچ وجه مربوط به نمایشگاه کتاب نیست، بلکه هشدار نسبت به انجام فعالیت های فراقانونی و غیرفرهنگی است که در وزارت ارشاد پا گرفته و هر روز گویا بیشتر و پررنگ تر می شود.

وی در نامه خود تصریح کرده بود: از آنجا‌ که انتشارات تیمورزاده، همه مراحل نام نویسی و تحویل غرفه را در موعد مقرر انجام داده است و وجه آن را نیز حسب اعلام انجمن ناشران دانشگاهی بموقع پرداخت کرده و فیش آن را نیز تحویل داده، ضمن محفوظ دانستن حق خود به بی‌توجهی و کج‌سلیقگی در تعیین متراژ غرفه این انتشارات، جلوگیری مسئولان از ارایه خدمات به بازدیدکنندگان و مراجعان غرفه خود را به نوعی خلاف مقررات جاریه جمهوری اسلامی ایران دانسته و ممانعت از احقاق حق می‌داند.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، پس از پادرمیانی مدیر کمیته ناشران دانشگاهی، غرفه تیمورزاده دوباره راه اندازی می شود؛ اما پس از دقایقی، با حضور حراست نمایشگاه و بدون ارایه هیچ دلیل و برگه نوشته شده ای، غرفه تعطیل می شود و این در حالی بوده که بسیاری از مردم و به ویژه دانشگاهیان ـ که بعضا از شهرستان ها، نهادها و بیمارستان های کشور برای تهیه کتب پزشکی به نمایشگاه آمده بودند ـ با توقف فعالیت این غرفه روبه رو شدند.

مدیر انتشارات تیمورزاده در گفت وگو با مسئولان نمایشگاه، خواستار دادن توضیح و یا اعلام تخلف خود شده که با بی توجهی و یا جمله «به ما دستور دادند» برخورده است؛ افزون بر اینکه افراد بسیاری از ناشران و مدیران میانی به او گفته اند، باید به دیدار معاون فرهنگی و رییس نمایشگاه کتاب بروی و ضمن عذرخواهی از وی به علت رسانه ای کردن گلایه هایت، مشکل را حل کنی!

بنا بر این گزارش، سرانجام سکوت مدیران نمایشگاه شکسته شد و معاون فرهنگی ارشاد در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد: با وجود اختصاص بزرگترين غرفه به اين انتشارات و داشتن دو غرفه در بخش ناشران عمومي و كودك، باز مدير اين انتشارات ناراضي است.

وي با تأكيد بر اينكه زياده خواهي ناشران همراه با رعايت نكردن ضوابط، براي ما قابل قبول نيست، گفت: همه انتشاراتي ها بر پایه ضوابط، بايد آثار سه ساله اخير خود را در نمايشگاه عرضه كنند؛ حال آن که اين انتشارات، درصدد بود آثار شش ساله خود را در غرفه به نمايش گذارد كه با مخالفت ما روبه رو شد.

با این حال، معاون فرهنگی ارشاد به یک نکته اشاره نکرده و آن این که چطور غرفه ای که هنوز کارش را آغاز نکرده؛ دچار تخلف شده و به همین دلیل توقیف شده است؟

نکته دیگر آنکه بنا بر آیین نامه انضباطی کمیته ناشران داخلی ناشران در ماده یک، بند 3 در بخش ارایه کتب زیر ممنوع است، آمده؛ کتب منتشره پیش از سال 85، حال آنکه رییس نمایشگاه کتاب، خود این بند را نمی داند و در مصاحبه با ایرنا گفته است: همه انتشاراتي ها بر پایه ضوابط، بايد آثار سه ساله اخير خود را در نمايشگاه عرضه كنند!

افزون بر این که مدیر انتشارات تیمورزاده به خبرنگار «تابناک» گفته است: بنا بر آیین نامه انضباطی نمایشگاه، ما هیچگونه تخلفی مرتکب نشده ایم و کتب مربوط به سال های 85 و پس از آن را در نمایشگاه عرضه کرده ایم.

وی در ادامه افزود: سال گذشته در نامه های متعددی به مدیران ارشاد از برخوردهای غیرقانونی و فراقانونی برخی نهادهای زیرمجموعه ارشاد گلایه کردم که بدون پاسخ ماند و احساس می کنم، امروز دارم تسویه حساب آن نامه ها را پس می دهم.

تیمورزاده خاطرنشان کرد: سخن من این است که این برخورد غیرفرهنگی با یک ناشر دانشگاهی، برخورد با مخاطب فرهنگی است، وگرنه دوستان ما در ارشاد قاعدتا باید در نامه ای کتبی، تخلفات بنده را اعلام و بعد غرفه را تعطیل کنند، نه اینکه بدون اعلام هیچ جرمی، مردم و مخاطبان را از محصولات فرهنگی محروم کنند.

گفتنی است، برخی مدیران میانی به مدیر انتشارات تیمورزاده گفته اند؛ نباید برای حل مشکل با رسانه ها مصاحبه کنی، چرا که با این کار، دیگر راهی برای حل مسأله نمی ماند!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
انتشارا تیمورزاده باید به داداگاه شکایت کنه و حقوقشو و خسارتشو از ارشاد و دست اندر کاران نمایشگاه بگیره
پاسخ ها
ناشناس
| Sweden |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
واقعا فكر ميكنيد شكايت كنه به اينجا ختم ميشه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
تو هم دلت خوشه والا
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
چشم وزیر ارشاد روشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
بره پیش مشایی. مشکلش حل میشه. وزیر ارشاد هم می ره بغل دست باقالیها.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
اگر غیر از این برخورد صورت می گرفت جای تامل داشت!
ناشناس
|
Czech Republic
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
به نظر من بهتره که سرمایشو بزاره توی کار ساختمون سازی و معامله ماشین. کار فرهنگی کیلویی چند؟
پاسخ ها
nashenas
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
enghadr ha ham kare farhangi nemikone
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
مگر ناشران هم کمیته انظباطی دارند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
راست میگن خوب زیر میزی حل می کردی مشکل رو دلبندم ! شما هم به جای کتب پزشکی میرفتی کتاب طالع بینی چاپ می کردی تا مشکلی پیش نیاید .
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
من توی قسمت ناشران دانشگاهی این انتشارات رو دیدم که در حال کار بود، پس نمیشه گفت که غرفه اصلا باز نشده. به نظر میاد باز تابناک داره وزیر فرهنگ دولت رو میکوبه و متاسفانه فقط هم تابناک این تیتر ها رو میزنه .
خدا همه ما رو هدایت کنه. دیشب یه بنده خدایی توی تلویزیون میگفت همه بانک ها ربا خوارند و از این ماجرا هیچی گفته نمیشه، از جلسات روضه در محضر مقام معظم رهبری و حرفهایی که توی اون زده میشه چیزی نمیگین، اونوقت یه انتشارات رو روی سرتون گذاشتین؟!!!
پاسخ ها
مهدی داداشی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
احتمالا شما انتشاراتی رو اشتباه گرفتی اون بخشی که شما بازدید کردی بخش کودک بوده دلبندم شما حالا حالا ها برای ارشاد شدن جا دارید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
به نظر شما اون بنده خدا در مورد بانکها اشتباه کرده ؟
مرادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۶
واقعا از یک نهاد فرهنگی که دایه فرهنگ را با خود یدک می کشد بعید است؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟