برای ملاقات با ناصر حجازی،
قلعهنویی دست به دامن نیروهای انتظامی شد
امیرقلعه نویی و علی سعیدلو امروز به دیدار ناصر حجازی در بیمارستان کسری رفتند.
کد خبر: ۱۶۲۹۵۶
| | 4269 بازدید
صبح امروز امیر قلعهنویی به بیمارستان کسری رفت تا با ناصر حجازی اسطوره تیم استقلال که در بستر بیماری است دیدار کند.
به گزارش خبرآنلاین، اما هواداران سینهچاک حجازی که به تبعیت از ناصرخان خیلی با قلعهنویی رابطه خوبی ندارند، مانع از ورود وی به بیمارستان شدند. کار به جایی رسید که با وساطت گشت پلیس 110، سرمربی تیم قهرمان لیگ توانست وارد بیمارستان شود.
او با حضور بر بستر ناصر حجازی گفت «ناصر خان شما بزرگ ما هستید و من همیشه گفتهام که دست شما را میبوسم و احترام خاصی برای شما قائلم. به امام زمان قسم میخورم که خوب میشوید.»
حجازی هم که به سختی حرف میزند، از او تشکر کرد و برای او و تیمش در بازیهای آسیایی آرزوی موفقیت نموده و تاکید کرد که هیچ اختلافی با ژنرال آبیها ندارد.
گفتنی است صبح امروز علی سعیدلو نیز با حجازی دیدار داشت و وعده داد تا کمپ جدید التاسیس باشگاه استقلال به یاد حماسههای دوران بازیگری ناصرخان، به نام وی پایه گذاری شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


