دادستان تهران:

ورزشكار متهم به قتل متواري است‌

دادستان تهران درباره ارتكاب قتل يكي از ورزشكاران و بازداشت‌شدگان ديدار دو تيم پرسپوليس و الاتحاد عربستان سخن گفت.
کد خبر: ۱۶۲۷۶۷
| |
4498 بازدید
عباس جعفري دولت‌آبادي در حاشيه معارفه معاون امور زنان و اطفال دادسراي تهران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: شب گذشته با بازپرس پرونده تماس داشتم كه وي گفت دو نفري كه درحال حاضر در بازداشتگاه به سر مي‌برند، قاتلان واقعي پرونده نيستند؛ متهمان اصلي به نام‌هاي «امير» و «صادق» هستند. البته پدر اين افراد نيز به اتهام مواد مخدر دستگير شده است.

به گزارش ايسنا،  وي افزود: تحقيقات انجام‌شده حاكي از آن است كه قاتل اصلي متواري است. قتل متوجه يكي از برادران است كه اين فرد تا شب گذشته هنوز خود را معرفي نكرده است.

وي درباره علت بازداشت دو برادر فرد قاتل گفت: براي انجام اقدام تأميني، صرف بازگشت متهم اصلي اين افراد در بازداشت به سر مي‌برند.

جعفري دولت‌آبادي در ادامه در مورد بازداشت‌شدگان ديدار دو تيم پرسپوليس و الاتحاد عربستان گفت: عده‌اي كه در خلال بازي اقدام به شعاردادن مي‌كردند، آزاد شدند، اما آنهايي كه مواد مخدر به همراه داشته و اقدام به تخريب كرده بودند، هنوز در بازداشت به سر مي‌برند. آنهايي نيز كه در جريان اتفاقات منطقه در استاديوم شعار داده بودند نيز آزاد شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی