صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستور احمدي‌نژاد درباره يك زن رانت‌خوار

سخنگوي كميسيون اصل 90 تصريح كرد: رئيس‌جمهور هم شخصاً دستور بررسي فوري به موضوع را صادر كرده و دستور دادند كه چگونگي دريافت مجوزهاي قبلي نيز توسط اين زن بررسي شود.
کد خبر: ۱۶۲۵۷۵
| |
39017 بازدید

سخنگوي كميسيون اصل 90 از دستور احمدي‌نژاد براي بررسي فوري ادعاي ارتباط يك زن با دفتر رئيس‌جمهور خبر داد و گفت: پس از صدور اين دستور اندكي بعد به بنده اطلاع دادند كه با آن زن برخورد شده است.

حجت‌الاسلام حسين اسلامي نماينده مردم ساوه و سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، با اشاره به اينكه حساسيت دولت‌هاي نهم و دهم در برخورد با رانت‌خواري بيشتر از گذشته بوده است، گفت: اخيراً فردي با حيله‌هاي آنچناني توانسته بود چندين مجوز براي برپايي مراكز پذيرايي و سياحتي در نقاط مختلف كشور اخذ كند، اين فرد حتي در يكي از شهرها هم فرماندار را تهديد كرده بود كه اگر مجوز فعاليت به من ندهي، به فلاني در دفتر رئيس‌جمهور مي‌گويم كه با تو برخورد كند.

وي افزود: وقتي فرماندار آن شهر اين موضوع را با بنده در ميان گذاشت، قضيه را شخصاً به رئيس جمهور اطلاع دادم، تا موضوع اين زن و ارتباطش با دفتر رئيس جمهور روشن شود.

سخنگوي كميسيون اصل 90 تصريح كرد: رئيس‌جمهور هم شخصاً دستور بررسي فوري به موضوع را صادر كرده و دستور دادند كه چگونگي دريافت مجوزهاي قبلي نيز توسط اين زن بررسي شود.

اسلامي در پايان تأكيد كرد: رئيس‌جمهور از اين مسئله ابراز بي‌اطلاعي كرداما قول داد كه با اين موضوع برخورد جدي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟