صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد بیادی از شهرداری تهران

‌بیادی در جلسه امروز شورا در حاشیه بررسی عملکرد سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به حضور شهردار در جلسات شورا تصریح کرد : متاسفانه سوالاتی که از شهرداری می شود با تاخیر 6 ماهه جواب داده می شود در حالی که اگر سوال ها به موقع جواب داده شود به این جا نمی رسیم .
کد خبر: ۱۶۲۵۶۹
| |
4832 بازدید

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری باید پاسخگوی شورا باشد و ما هنوز پاسخ خیلی از سوالات خود را از شهرداری نگرفته ایم .

به گزارش واحد مرکزی خبر، ‌بیادی در جلسه امروز شورا در حاشیه بررسی عملکرد سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به حضور شهردار در جلسات شورا تصریح کرد : متاسفانه سوالاتی که از شهرداری می شود با تاخیر 6 ماهه جواب داده می شود در حالی که اگر سوال ها به موقع جواب داده شود به این جا نمی رسیم .

وی گفت : ما هنوز جواب خود را در خصوص 400 میلیارد تومان فروش اوراق مشارکت که قرار بود برای نوسازی بافت های فرسوده هزینه شود و فقط 100 میلیارد ان هزینه شد نگرفته ایم.

بیادی اضافه کرد: مابقی این رقم کجاست ، این پول در خزانه نیست و شهرداری هم می گوید که دست انها نیست ،‌ تحقیق کنید کجاست .

این عضو شورا تاکید کرد : داریم در شورا وقت تلف می کنیم ، اقای قالیباف 10 بار دیگر هم توضیح دهد فایده ندارد .

وی گفت : ما از جلسه بعد سوال نمی کنیم ، خواهش می کنم معاونت های شهرداری در جلسه شورا حضور نیابند ، و شهردار براساس ایین نامه در جلسات حضور یابد و این حق قانونی ماست که این خواسته را داشته باشیم.

بیادی افزود: خواهش می کنم این جلسات را ادامه ندهید و ما حاضر به گوش دادن به صحبت های معاونتهای شهرداری نیستیم .

نائب رئیس شورای شهر ضمن انتقاد از ساخت ریزدانه ها در بافت های فرسوده افزود : متاسفانه بافت فرسوده جدیدی در دست ساخت است که باید به ان توجه جدی داشت .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟